|
|
|
gandalf68
|
 |
« Válasz #1516 Dátum: 2012. Január 30. - 23:11:57 » |
|
Azt hittem csúnyát adtam közre.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
A kezdő is le tud szállni a géppel, de a profinak egyben is marad!
|
|
|
|
vadász
|
 |
« Válasz #1517 Dátum: 2012. Február 01. - 19:18:35 » |
|
Az idős házaspár otthon üldögél,és az esti rádióműsorban a távgyógyító műsorát hallgatja. - Jól van emberek - mondja a gyógyító -, kezdjük. Isten meg akar gyógyítani titeket. Mindössze annyit kell tennetek, hogy az egyik kezeteket tegyétek a rádióra, a másikat pedig a beteg testrészetekre. A néni feláll, odacsoszog a rádióhoz, és ráteszi a kezét az ízületi gyulladásos csípőjére. Az öreg úr is odamegy, és az egyik kezét a rádióra teszi, a másikat pedig a sliccére. A felesége megvetően ránéz, majd így szól: - Te vén bolond! Ez az ember azt mondta, hogy betegeket gyógyít, nem azt, hogy halottakat támaszt fel. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Canary sport-40
|
|
|
|
|
|
gandalf68
|
 |
« Válasz #1519 Dátum: 2012. Február 02. - 07:54:34 » |
|
A nap mondása...* Magyarország ma olyan, mint egy koncentrikus virágkert.
Középen van egy mákvirág, melyet napraforgók, azokat meg tátikák vesznek körbe. A legkülső sávban pedig sokmilliónyi árvácska.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
motyi96
|
 |
« Válasz #1520 Dátum: 2012. Február 03. - 15:56:56 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Copterx 450 SE V2 + HK-T6A. YAK-54 depron + E-flite LP5DSM. Tel. számom: 06203353517
|
|
|
|
gandalf68
|
 |
« Válasz #1521 Dátum: 2012. Február 04. - 07:42:27 » |
|
*Egy kamaszkorú lány egyszer feltette az élet egy nagy kérdését: *
*-Miért lesznek a nők ribancok ha mindenkivel lefekszenek, és miért lesznek a férfiak királyok ha sok nőt ágyba visznek? Erre egy bölcs idős férfi adta a legkorrektebb választ:*
* -Lányom, ha van egy lakatod, amit minden kulcs kinyit akkor az egy nagyon rossz lakat, de ha van egy kulcsod, ami minden lakatot kinyit akkor az egy kurva jó kulcs*
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gandalf68
|
 |
« Válasz #1522 Dátum: 2012. Február 04. - 07:53:47 » |
|
Szexológia Egy férfi elmegy a szexológiai rendelésre: - Kérem elfogadják ITT a TB kártyát? - Persze - feleli a doktornő - Mi a panasza? - Kattog a tököm. - Hogyhogy kattog? - kérdezi a doktornő. - Vegye a kezébe, és erősen húzogassa rajta a bőrt. - válaszol a férfi. A férfi kiveszi, a doktornő pedig úgy tesz, ahogy a férfi mondta neki. Ekkor AZ hirtelen elélvez. - Nem szégyelli magát? - rivall rá a doktornő. Ha élvezni akar akkor miért nem megy a kurvákhoz? - Akartam, de ők nem fogadták el a TB kártyát Melegség
Leszerel a meleg katona és búcsút int AZ egyik tisztnek is: - Viszlát, szépségem! Mire a tiszt felháborodottan - Mi AZ, hogy viszlát szépségem?! Nem látja a vállapomon a sok csillagot?! - Jól van, akkor viszlát csillagom! Mankó vagy sem?
- Hát magával MI történt? - érdeklődik Szabó a szomszédjától, aki mankóval ballag ki a lakásból. - Közlekedési baleset ért. - És mankó nélkül egyáltalán nem tud járni? - A fene tudja! Az orvos szerint tudok, AZ ügyvédem szerint viszont nem tudok... Pincekulcs és nyugalom
- Amióta elveszítettem a borospince kulcsát, nyugtom van otthon. - És a férjed nem haragszik rád, amiért elveszítetted a kulcsot? - Azt nem tudom, ő ugyanis a pincében maradt. Apai versengés
Két elfogult apa vetélkedik. - Az én lányom hatéves és hegedül. - Az én lányom még hároméves sincs, és már zongorán játszik. - Na, NE mondja! És mit? - Főzőcskét. Micsoda kívánság!
Egy csúnya nőnek lehet három kívánsága. Első kívánsága: legyen 100 millió a számláján. így is lett. A második kívánsága: legyen egy szép kocsija. A harmadik kívánsága: egyetlen pasi sem tudjon neki ellenállni. így is lett. Így lett a csúnya nőből csapolt sör. Elmebaj
- Hogy érzi magát mostanában a férjed? - érdeklődik Pacsmagnénál a látogatóba érkező barátnő. - Hát, tudod, nem valami jól. Napokon át horgászik fürdőkádban. - Meg kellene mutatni AZ elmeorvosnak. - Én is gondoltam már erre, de nagyon szeretem a halat. Az első
- Apu, tulajdonképpen ki volt Éva? - Az első asszony, aki nem tudott mit fölvenni. Mágikus hét év
- Jaj, drágám, olyan múlandó dolog a boldogság! - Igazán? - Hét évig csodálatosan boldog voltam a férjemmel... - És aztán? - Aztán kiengedték a börtönből. Élménybeszámoló
Egy asszony megkérte a három lányát, hogy miután férjhez mennek, pár nappal a nászéjszaka után hívják fel, és valamilyen kódnyelven tartson beszámolót a férjük teljesítményéről. Az első lány így is tett, felhívta AZ anyát, és azt mondta neki: "Omnia kávé" Az anya először nem értett semmit, de aztán AZ egyik újságban meglátta AZ Omnia kávé reklámot: "Élvezet AZ utolsó cseppig" Később a második lánnyal is megtörtént a dolog, be is számolt AZ anyának: "Cardo matracok" Az anyuka azonnal megkereste a matrac reklámot, mely így szólt: "Éld AZ életet, King Size" Végül a harmadik leánynak is eljött AZ órája, és a beszámolója szerint: "British Airways" Mielőtt AZ anya elájult volna, ezt olvasta a reklám újságból: "Mindkét útvonalon, 7 nap egy héten, naponta ötször". Motiváció
Matula bácsi sorban fogja a halakat, Tutajos semmit. - Matula bácsi, MI van a horgodon? - Kukac. Másnap Tutajos kukaccal a horgán nem fog semmit. Matula bácsi pedig sorra fogja a halakat. - Matula bácsi, mivel horgászol? - Kukoricával. Másnap Tutajos kukoricával sem fog semmit, ezért megkérdezi: - Matula bácsi, mondd, hogy döntöd el, hogy melyik nap MI a csali? - Felkelek reggel, ha balra dűl a farkam, akkor kukac, ha jobbra, akkor kukorica. - De Matula bácsi, nekem úgy áll reggel a farkam, mint a cövek. - Hülye vagy fiam, akkor dugni menjél, NE horgászni! Jóslat
Fiatal hölgy tér be a jósnőhöz. - Maga már volt nálam, nem is olyan régen - fogadja a jósnő. - Igen. - És mit jósoltam akkor magának? - Esküvőt és gyereket. - És beteljesült? - Részben. - Hogyhogy? - Már várom a gyereket és szeretném tudni, mikor lesz AZ esküvő?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gandalf68
|
 |
« Válasz #1523 Dátum: 2012. Február 04. - 07:56:31 » |
|
Az elem neve: Nő_* Vegyjele: Fm / Femininum Rendszáma: 2 Tömege: Optimálisan 54 kg, de változó 40 és 200 kg között /többféle izotópja ismeretes/ Vegyértéke: Normál esetben 1 de többfélesége miatt gyakran 2 vagy több.
Felezési ideje: 14 év Fellelhetősége: Nagy mennyiségben található urbán környezetben. Felfedező: ÁDÁM
1., Fizikai tulajdonságai:
- RENDKÍVÜL NAGY FIGYELMET IGÉNYEL! - Többféle megjelenési formája ismeretes. Felülete általában színes mázzal van bevonva. (legtöbbször megtévesztő szándékkal, rosszabb minőségét elrejtendő (hamisítvány))
- Azonnal forr és ok nélkül fagy. - Megfelelő eljárás alkalmazásával olvad. - Ritkán lelhető fel szűziesen tiszta, elemi állapotában.
2., Vegyi tulajdonságai:
- Könnyen vegyül az arannyal, ezüsttel és más nemesfémekkel, valamint a drágakövekkel. - Nagy mennyiségű értékes anyagot tud abszorbálni.(felületen molekulárisan lekötni) - Könnyedén felrobbanhat, minden előzetes figyelmeztető jel és világosan látható ok nélkül.
- Vízben nem oldódik, viszont vegyülésre való hajlama nagymértékben növelhető alkohol adagolásával.
- Az ember által ismert leghatékonyabb anyag a pénz mennyiségének csökkentésére.
3., Leggyakoribb felhasználásai:
- Leginkább mint díszítő elem, főként drága sportkocsikban. - Jó kiegészítő lehet discoban és egyéb szórakozó helyeken. - Hatékony tisztítószer. - Matematikai, műszaki és logikai affinitása nem szignifikálható.
4., Elvégzett kísérletek:
- Színét gyakran vörösre váltja, ha csomagolás nélkül tálaljuk. - Színét zöldre váltja, ha egy jobb minta mellé kerül. - Nemesfémekkel, drágakövekkel való vegyítés következményeként rövididejű sugárzást mutat, amelynek mértéke és időtartama a hozzá vegyített elemek mennyiségével egyenes arányban növelhető. /nem a végletekig /
- Robbanékonysága jelentősen csökkenthető jó minőségű, lehetőleg minél drágább csomagolóanyag felhasználásával.
- Szállítása is nagy figyelmet igényel; lehetőleg ne szállítsuk tömegközlekedési eszközökön, mert kritikus állapotba kerülhet. Viszonylag biztonságosan hordozható BMW, Mercedes, Porsche,Ferrari típusokkal.
- Jobb minőségű változatának birtoklása más 1-es rendszámú elemek ritkán elismerését, a legtöbb esetben azonban sárga lánggal lobbanó irigységét eredményezi.
FIGYELMEZTETÉS: AZ ELSŐ FELEZÉSI IDEJÉT MEGELŐZŐ FELHASZNÁLÁSA, VALAMINT BÁRMELY MINTA KERESKEDELMI FORGALOMBA HOZATALA A TÖRVÉNY SZIGORÁT VONJA MAGAUTÁN!
- Néhány országtól eltekintve illegális több minta tulajdonosának lenni, de tartható több is belőlük azzal a feltétellel, hogy különböző helyeken tároljuk őket, egyébként katasztrofális következményekkel kell számolnunk. / A legtöbb esetben több minta azonos helyen tartása forróságot idéz elő és nagyon gyakran robbanáshoz vezet./
Rendkívül veszélyes elem, csak képzett szakemberek tudnak kellőképpen bánni vele.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
aksi
|
 |
« Válasz #1524 Dátum: 2012. Február 05. - 19:47:39 » |
|
Inkább ide mint az eladó cuccokhoz :
Elhalálozás miatt eladó, egyszer használt ejtőernyő.
Érd : itt vagy Pü.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ez egy olyan játék,amely rendkivül izgalmas és kimerithetetlen.
|
|
|
|
|
|
pittyu2
|
 |
« Válasz #1526 Dátum: 2012. Február 05. - 20:59:13 » |
|
Hatalmas buli után így szól a férj a feleségnek: - Nagyon berúgtam az éjjel, így nem emlékszem, hogy veled szeretkeztem a kamrában? - Hány órakor?
Egy házaspár üldögél egy üveg bor mellett és beszélgetnek. Azt mondja a férj: - Fogadjunk, nem tudsz nekem olyat mondani, amitől egyszerre leszek vidám és szomorú is! - Nos, megpróbálom - feleli az asszony. A tied sokkal nagyobb, mint a bátyádé.
Csávó kilép a nyilvános wc-ből,odalép hozzá egy nő. - Elnézést, koedukált? - Nem, csak pisiltem.
Az öregasszony elkíséri orvoshoz az öregembert, mert az rosszul hall.A vizsgálat végén azt mondja az orvos:- Uram, szükség lesz széklet- és vizeletmintára.Az öreg odafordul az asszonyhoz: - Mit mond? - Azt, hogy add oda a gatyádat!
Két gyerekkori barátnő találkozik. - Mi van veled? - Jaj, sietnem kell, nemsokára kész a szerelőnél az AUDIm, el kell mennem a szűcshöz, rendeltem egy nercbundát, utána le kell szaladni a nyaralóba...és veled mi van? - Semmi különös. Én is k***a lettem.
A kishivatalnok beront a főnökéhez. Kinyújtja a nyelvét, az arcába önti a kávéját, és a fejére húzza a papírkosarat.Ekkor benyit egy kollégája: - Csak vicceltem, Józsi!!! Nincs is ötösünk a LOTTÓ-n...
- Apu, hogy mondják angolul a pápát? - Good bye.
Két székely az erdőben: -Idesapám igaz, hogy ebbe az erdőbe nem lehet eltévedni? Idesapám? IDESAPÁÁÁÁÁM!
Hajnalban felkel a megszállott horgász. A felesége így szól hozzá: - Ne menj, kint esik az eső, viharos a szél! De a horgász csak összepakol, fogja a botjait, és elindul. Kint ő is észreveszi milyen rossz az idő, ezért visszamegy. Csöndben levetkőzik,visszabújik az ágyba, és csak annyit mormog: - Pokoli az idő! Erre a felesége: - Tudom drágám, az a hülye férjem meg elment horgászni!
A róka jön ki a diszkóból összeverve találkozik a farkassal. - Róka ki bántott? Majd én megverem. - A medve. - Ja, az sz***r ügy...
Idős székely házaspár ücsörög a hegyen a ház előtt. Morfondírozik az öreg: - Te Anyjuk! Ha egyikőnk meghal, én beköltözök a városba.
Vidéki vendéglőben: - Cigánypecsenye van? - Lehet, de akkor nincs zene......
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
szarkazdr
|
 |
« Válasz #1528 Dátum: 2012. Február 06. - 23:48:45 » |
|
Tisztelettel Üdvözöllek Attis ! Nekem nagyon tetszik ez a videó, de a két konferancié nélkűl nem lenne teljes a kellő hangulat  Már rég nem mosolyogtam ilyen jót ! Köszönöm !!! Üdvözlettel : szarkazdr
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
szarkazdr
|
 |
« Válasz #1529 Dátum: 2012. Február 07. - 00:05:24 » |
|
Az elem neve: Nő_* Vegyjele: Fm / Femininum Rendszáma: 2 Tömege: Optimálisan 54 kg, de változó 40 és 200 kg között /többféle izotópja ismeretes/ Vegyértéke: Normál esetben 1 de többfélesége miatt gyakran 2 vagy több.
Felezési ideje: 14 év Fellelhetősége: Nagy mennyiségben található urbán környezetben. Felfedező: ÁDÁM
1., Fizikai tulajdonságai:
- RENDKÍVÜL NAGY FIGYELMET IGÉNYEL! - Többféle megjelenési formája ismeretes. Felülete általában színes mázzal van bevonva. (legtöbbször megtévesztő szándékkal, rosszabb minőségét elrejtendő (hamisítvány))
- Azonnal forr és ok nélkül fagy. - Megfelelő eljárás alkalmazásával olvad. - Ritkán lelhető fel szűziesen tiszta, elemi állapotában.
2., Vegyi tulajdonságai:
- Könnyen vegyül az arannyal, ezüsttel és más nemesfémekkel, valamint a drágakövekkel. - Nagy mennyiségű értékes anyagot tud abszorbálni.(felületen molekulárisan lekötni) - Könnyedén felrobbanhat, minden előzetes figyelmeztető jel és világosan látható ok nélkül.
- Vízben nem oldódik, viszont vegyülésre való hajlama nagymértékben növelhető alkohol adagolásával.
- Az ember által ismert leghatékonyabb anyag a pénz mennyiségének csökkentésére.
3., Leggyakoribb felhasználásai:
- Leginkább mint díszítő elem, főként drága sportkocsikban. - Jó kiegészítő lehet discoban és egyéb szórakozó helyeken. - Hatékony tisztítószer. - Matematikai, műszaki és logikai affinitása nem szignifikálható.
4., Elvégzett kísérletek:
- Színét gyakran vörösre váltja, ha csomagolás nélkül tálaljuk. - Színét zöldre váltja, ha egy jobb minta mellé kerül. - Nemesfémekkel, drágakövekkel való vegyítés következményeként rövididejű sugárzást mutat, amelynek mértéke és időtartama a hozzá vegyített elemek mennyiségével egyenes arányban növelhető. /nem a végletekig /
- Robbanékonysága jelentősen csökkenthető jó minőségű, lehetőleg minél drágább csomagolóanyag felhasználásával.
- Szállítása is nagy figyelmet igényel; lehetőleg ne szállítsuk tömegközlekedési eszközökön, mert kritikus állapotba kerülhet. Viszonylag biztonságosan hordozható BMW, Mercedes, Porsche,Ferrari típusokkal.
- Jobb minőségű változatának birtoklása más 1-es rendszámú elemek ritkán elismerését, a legtöbb esetben azonban sárga lánggal lobbanó irigységét eredményezi.
FIGYELMEZTETÉS: AZ ELSŐ FELEZÉSI IDEJÉT MEGELŐZŐ FELHASZNÁLÁSA, VALAMINT BÁRMELY MINTA KERESKEDELMI FORGALOMBA HOZATALA A TÖRVÉNY SZIGORÁT VONJA MAGAUTÁN!
- Néhány országtól eltekintve illegális több minta tulajdonosának lenni, de tartható több is belőlük azzal a feltétellel, hogy különböző helyeken tároljuk őket, egyébként katasztrofális következményekkel kell számolnunk. / A legtöbb esetben több minta azonos helyen tartása forróságot idéz elő és nagyon gyakran robbanáshoz vezet./
Rendkívül veszélyes elem, csak képzett szakemberek tudnak kellőképpen bánni vele.
Maximális gratuláció Neked Gandalf ezekért a páratlan viccekért- írásokért ! Meg mernék esküdni rá , némelyik ( ha csak nem a nagyobbik hányad ) a saját írói humor vénádból pattant ki ! Szenzációs ! Csak így tovább ! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|