Szerző Téma: Regisztrációs feltételek!  (Megtekintve 4773 alkalommal)

Nem elérhető BK_Attis

  • Lakhely: Sajóörös
  • Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
  • *****
  • Hozzászólások: 16676
  • Élni, Élni hagyni és embernek maradni!
    • Flying Angel
Regisztrációs feltételek!
« Dátum: 2011. Augusztus 18. - 09:58:56 »
Figyelem!

Csak magyar IP címmel rendelkezö vagy elözetes bemutatkozó levélel bejelentkeö? személy regisztrációját fogadjuk el!
We only accept those persons' registration, who is use Hungarian IP addresses, or have an invitation from other user from this forum!


Warning!

Only real persons' registration accepted by the admins!
In the personal site the age, and sex must be given.

Reklamációt a borsodircmodell.info@gmail.com fogadunk el!
borsodircmodell.info@gmail.com for any complaints on the game will!
borsodircmodell.info@gmail.com bei etwaigen Beanstandungen auf das Spiel!
 
Elfogadod, hogy a fórum használatán keresztül nem fogsz rágalmazó, pontatlan, sértö, durva, utálatos, zaklató, obszcén, profán, szexuális beállítottságú, fenyegetö, mások személyiségi jogait, vagy a magyar jogszabályokat sértö üzeneteket küldeni. Elfogadod továbbá hogy nem teszel közzé szerzöi jogvédelem alatt álló anyagot, hacsak nem te készítetted vagy nem kaptál írásos beleegyezést a tulajdonostól. A spam, flood, reklámozás, körlevelek, piramissémák és kérelmek szintén tiltottak a fórumon.

Vedd figyelembe, hogy a fórum üzemeltetöi képtelenek megállapítani a hozzászólások hitelességét. Kérlek ne feledd, hogy nem ellenörzünk minden elküldött üzenetet, és ezért nem is vagyunk felelösek azok tartalmáért. Nem garantáljuk az itt megjelenö információk hitelességét, teljességét, vagy hasznosságát. Az elküldött üzenetek a szerzö? nézeteit fejezik ki, és nem kifejezetten a fórum, annak üzemeltetöinek vagy tulajdonosának nézeteit. Bárki aki úgy érzi hogy egy üzenet kifogásolható, azonnal értesítheti a fórum egy adminisztrátorát vagy moderátorát. A fórum tulajdonosa fenntartja a jogot a kifogásolható tartalom eltávolítására mérsékelt idön belül, ha úgy gondolják, hogy a törlés szükséges. Ez egy kézi beavatkozás, habár, kérjük légy tisztában azzal, hogy bizonyos üzeneteket nem tudunk azonnal törölni vagy szerkeszteni. Ez az eljárás ugyanúgy vonatkozik a felhasználói profilokra is.

Kizárólag te vagy a felelös elküldött üzeneteid tartalmáért. Továbbá, elfogadod hogy biztosítod a fórum tulajdonosainak, bármilyen, a fórumhoz kapcsolódó weboldalnak ártatlanságát. A fórum tulajdonosai továbbá fenntartják a jogot azonosságod (vagy bármilyen, a szolgáltatáson keresztül begyüjtött információ) felfedésére panasztétel vagy jogi lépések esetén.

Regisztrációkor lehetöséged van felhasználóneved kiválasztására. Ezzel a felhasználói azonosítóval elfogadod, hogy soha nem adod ki jelszavad másoknak, az adminisztrátort kivéve a biztonságod érdekében. Elfogadod, hogy SOHA nem használod más személy azonosítóját, semmilyen okból kifolyólag. Javasoljuk továbbá, hogy egy bonyolult és egyedi jelszót használj azonosítódhoz, hogy elkerüld az azonosító ellopását.

Miután regisztráltál és bejelentkeztél a fórumra, lehetöséged nyílik egy részletes profil kitöltésére. A te felelösséged hogy egyértelmü és pontos információkat adj meg. Bármilyen olyan információ, amit a fórum tulajdonosai pontatlannak vagy sértönek találnak, figyelmeztetés nélkül törlésre kerülhet. Megfelelö szankciók is alkalmazásra kerülhetnek.

Kérlek vedd figyelembe, hogy minden egyes hozzászólással az IP címed is mentésre kerül, abban az esetben ha a fórumról ki kell téged tiltani vagy ha az internetszolgáltatód keresett meg minket. Ez csak akkor történhet meg, ha megsérted a feltételeket.

Továbbá vedd figyelembe, hogy a szoftver egy sütit (cookie), információk bitjeit (mint például a felhasználóneved és jelszavad) tartalmazó szöveges fájlt helyez el a böngész?d gyorsítótárába. Ez CSAK arra használatos, hogy téged be-/kijelentkeztetve tartson. A szoftver nem gy?jt vagy küld semmilyen típusú információt a számítógépedre.
« Utoljára szerkesztve: 2018. Január 25. - 11:40:39 írta BK_Attis »
Végcél a kék ég vagy? 2,4Ghz/2,4Ghz
Üdv: Krajcz Attila
0670/325-6476
borsodircmodell.info@gmail.com