Szerző Téma: Stork 4 full kompozit F5J verseny vitorlázó gép eladó  (Megtekintve 116 alkalommal)

Nem elérhető feket663

  • Kamikáze
  • **
  • Hozzászólások: 124
Stork 4 full kompozit F5J verseny vitorlázó gép eladó
« Dátum: 2017. Augusztus 10. - 21:09:13 »
Sziasztok! Életem legkomolyabb modell gépe eladóvá vált. Az eladásnak több oka is van: egyrészt szállítanom sem egyszerű, másrészt időm sincs túl sok rá, így sajnos folyamatosan stresszelek, hogy össze fogom törni, rájöttem, hogy nekem egy kisebb gép is bőségesen elegendő lenne...

Tehát az eladó portéka:

Stork 4 kompozit sárkány
A csűrőkön MKS DS6125 szervók
Az ívelőn Hitec HS82MG
A törzsben: MKS DS460
Szabályzó: PowerHD 70 amperes, 4 amperes BEC-el
Motor: Turnigy Gliderdrive 3850-960 KV, 12x8 Cam folding prop, 3 cellás, 2200 mah akkuval viszi a gépet, mint a rongyot.

A gép nem sérülésmentes, viszont a repülési tulajdonságait a sérülések nem befolyásolják, a törzs az előző tulaj elmondása alapján a gyárban volt javítva karbonnal, a szárny középrészről egy borsszemnyi helyen lejött a gyanta réteg, míg a v-tail-ek közül az egyiknek meg volt repedve a sarka. (ezekkel a sérülésekkel vettem, én nem okoztam rajta újabbakat)
Amit még tudni lehet a gépről az előző tulaj elmondása alapján, hogy mind a törzs, mind a szárnyközéprész az F3J modellé, ami erősebb, igaz kicsit nehezebb is, mint az elektromos verzióé, míg a fülek az elektromos verzióé.

Esetlegesen tudok hozzá 8 csatornás Frsky vevőt biztosítani felárért.

Beépítettem egy SP Racing F3 deluxe vezérlőt, amit varioként és akkufeszültség ellenőrként használok, valamint bekerült egy telemetriás Frsky x8R vevő is. Megrepítettem, a gyári kitérésekkel mindössze magassági trimm korrekciót igényelt, pár kattintást. Viszont arra is rájöttem, hogy továbbra sem a barátom ez a gép, igaza volt a fórumban az egyik kollégának, hogy elsőre nagyon nagy.

Így ismét meghirdetem. Ha valaki Frsky Taranissal szeretné használni, szívesen elküldöm a mixeket is, amiket kb 1,5 napos munkával sikerült beállítani, az ívelők hozzá vannak mixelve a csűrőkhöz, pillangó fék be van állítva, motormix, termik állás is, egyedül a speed mód nincs beállítva, így is 17 darab görbét használtam el, de persze azt sem nagy kunszt már megcsinálni...

Nagyobb felbontású képeket is készítettem a gépről, itt találhatók:

https://drive.google.com/open?id=0B8MKeTN6v64Kb2o4Wks1dklkV2M

A gép repkész tömege 1500 mah akkuval 2050-2100 gramm egy rugós konyhai mérleg mérései alapján. Ezzel az akkuval 2 perc körüli motoridőt tud, viszont egyáltalán nem igényel ólmot a gép farkába a többek által javasolt 104 mm-es súlypont beállításához.

Irányár: 130 ezer forint, csere nem nagyon érdekelÉrdeklődni itt, a voda 374-nyolcvan-37 telefonon vagy az ifeket663 (kukac) gmail (pont) com email címen lehet.

Nem elérhető feket663

  • Kamikáze
  • **
  • Hozzászólások: 124
Re:Stork 4 full kompozit F5J verseny vitorlázó gép eladó
« Válasz #1 Dátum: 2017. Augusztus 16. - 16:37:18 »
Elrepült. Köszönöm a lehetőséget!