tljanko, az tutti hogy repülni fog! 
Látszik szépen, aprólékosan csinálod.
Grat!
Köszönöm szépen a biztatást. Tényleg ennyire jó az amit csinálok, vagy annyira el van rontva, hogy inkább válaszra sem méltatja senki a projektet?

Azért mertem megnyitni a topicot, mert láttam más helyen - de ezen a fórumon- ,hogy érdekelne emberkéket csak talán nincs merszük hozzáfogni, mert mi van ha nem sikerül? Véleményem szerint olyan nincs, hogy nem sikerül (legfeljebb elrontottunk valamit)! Amúgy meg csak ismételni tudom magam, ez egy sz@r-ból várat projekt, de ha sikerül akkor én a plafonon fogok járni.

. Az előbbi mondatot csak azért voltam kénytelen beszúrni, mert tényleg csak olyan dolgokat használok, amiket itthon találok éppen. Természetesen azokat a dolgokat kivéve, amit az építéshez meg kellett vennem, isofloor és a ragasztó. Semmi mást nem vettem eddig, csak ezeket a dolgokat.
Összegezve: csak bátorítani tudok mindenkit az építésre, annak ellenére, hogy ez a gép még nincs befejezve és nem lehet tudni, hogy tud-e majd repülni. Viszont annyira jó látni, hogy alakul valami az elvégzett munka után.
Már van egy másik rajz, ami alapján egy komolyabb gép kerül talán majd megépítésre. Természetesen megint csaltam kicsit,

megsasoltam Gzax és HC építéseit.