Sajna videó a nagy kapkodásban nem készült, de sikerült berepülnünk a 2. hype-ot is!!
Haveromnak csináltam, annyi különbséggel, hogy a csűrőket itt 1 servi mozgatja ,még az enyémet 2!
Hát a 2-es nagy sebességnél sokat jelent, de lassú repülésre tökéletes!
Sikerült kb 20 másodpercet függeszkednem életem 2. próbálkozására

Köszönöm a javaslatot GZAX ez tényleg kezes!
Rossz hír: sajna sikerült 2x a földbe döngölni , 1-t én követtem el, mikor is késben leért a szárnya

Itt nem tört el csak a propeller.
Vettünk elő egy másikat, és miután kitrimmeltem, a magasban átadtam neki!
Szépen repült vagy 10 kört a levegőben, azután beleállt a szántásba

Nem tört el semmi, csak az egyik kormányemelő jött le, így abba maradt a reptetés!
Ha valaki belefogna egy építésébe annak (szerintem) jó konfig:
motor: hecker sty 20-28 félgázon húzza felfelé
propeller: 9x4,7 GWS slfy
szabályzó: hát min 18A-es nekem 25-ös van benne, de csak plussz súly
szervok: sima kék 9g-os
aksi: Rhino 3s 1050mAh , vagy a másik, amit beleteszek Turnigy 3s 1000mAh! előnyük, hogy hosszban megegyeznek!
Én mint rutintalan építő az aksit két széles kb 5cm széles gatyagumi közé tettem, így nem kell semmit szétszedni, csak be kell csúsztatni! A gatyagumi a test egyik, illetve másik oldalán helyezkedik el, úgy hogy köztük épp egy aksinyi hely ki van vágva a testből
Merevítésnél megfogadtam GZAX tanácsát, kb 3.oldal!, bár én csak a felső kettőt tettem bele, de így is szépen tart!
HIBÁK:- az oldalkormányt tartó lap igencsak remeg repülésközben(inkább csak esztétikai probléma)
-ÉS MÉG NEM TUDOK RENDESEN FÜGGESZKEDNI!!!!!!

(ez meg inkább csak egyéni

Tessék sok embernek megépíteni!
Ja a súlypont: Hát azt én úgy csináltam, hogy a kilépőélektől visszafelé kb 2-3cm. Így tökéletesen ejti be a seggét, ha veszem le a gázt, ezáltal akarva, akaratlan meg kell tanulnom függeszkedni!!
De komolyan ez így nagyon sokat segít a kezdetekben!