Értelek már Attila 
Én nem mindig
Kérhetném mindenkitől, kis higgadtságot és józan gondolkodást! 
Természetesen a probléma megoldásához való korrekt hozzá állást. 
Ha nem megy kulturáltan a megldás és a töbség nem akarja akkor nem lessz verseny! 
Szerintem higgadtak vagyunk...én legalább is annak érzem maga.

Ezért mondtam, hogy szóljon hozzá mindenki akit érint és döntük el közösen.
A lényeg!
Nem az számít kinem jön el, hanem az , ki van itt!

Hát igen, mi is ezt mondogattuk egész nyáron, minden alkalommal mikor kiírtuk, hogy mikor hol vagyunk...meg akkor is mikor nem
Ez a részedről felesleges billentyűzetkoptatás volt. Írj akkor javaslatot, oldj meg problémákat, és ne csak többet vess fel. 
Te kérdezted mit szólunk, én ezt. Felvetettem a felvethető problémákat, de amúgy te találtad ki, gondoltam van rá koncepció és csípőből jön a megoldási javaslat is

Na kopogok még egy kicsit feleslegesen

Tegye fel a kezét aki az eddigi pályákon végig tudott menni egyhuzamban 5x úgy, hogy minden érintési pontot (csak 3 volt eddig) érintett csúszva és nem ment neki sehol pályaelválaszónak...szóval...nem látom a kezeket?
Legyünk őszinték, korai ez még.
Ettől függetlenül lehet gyakorolni a páros csatát bármikor, a Paradicsomban is rengeteg ilyen van edzéseken. Valaki beszól, hogy csata?
És akkor:
- 1 kör minden tét és egyéb nélkül a rajtvonaltól
- mondjuk random indulnak egymás után a résztvevők kb. 1 autónyira
- aki neki megy a másiknak kiesett
- aki "falnak" megy kiesett
- mondjuk az elős befutó hiba nélküli ember nyert
De a cél bármi lehet, pontozni nem kell, így nyilván pontozó sem. Nem megy vérre, nincs semmi ha nem te győzöl, a következő körben megint ott vagy, nem kell várni. A köv kör indulási sorrendje lehet pl. előző befutó sorrend visszafelé vagy ami ad-hoc jön. A látvány és az érzés a lényeg...nem erős így a szabály, kevesebb a vita, mindenki játszik és sokja az autót maga előtt és mögött.
Ha ez már megy jól, mindenkinek tetszik, akkor jöhet majd valamikor a verseny...szerintem.
Szóval nagyjából én is Tapsi és Laci véleményét osztom.

Ha van rá érdeklődés szívesen részt veszek a szabályzat kitalálásában vagy csak elmondom a véleményem, ha bárkit is érdekel

De annak akkor legyen egy külön topik. Itt csak azt beszéljük meg hogy következő alkalommal mi legyen. Bár ismét hozzáteszem, hogy szerintem