Inkább ne is legyen, nem szeretném ha ez lenne a divat!
Kanyarodjunk vissza oda, hogy tegnap beraktam a HPI Fluxot a kis TT-be és ma meghajszoltam én is, szigorúan műanyag karikákkal és a gázkart félnél jobban nem behúzva (max csak néha néha

). Vegyesek voltak az érzelmek.
Egyenlőre azt érzem, hogy a CS-t és a multi diffit fogom szorgalmazni első körben, plusz ebből adódóan a nagyobb kormány szöget, bár ez TT-nél eléggé lehetetlen feladat, de nem ismerünk mi olyat, hogy nem lehet

Sokat segít egy erős motor abban, hogy ne kopjon a táv gázkarja teljes hosszában csak mondjuk kb. az 1/3-ában, de úgy éreztem kevesebb volt kicsit a játékidő, mint a Sport Tuned-nál, élményben jelenleg viszont nem hozott annyival többet a vad motor. Arról nem beszélve, hogy nagyon finoman kell hozzányúlni, mert nyélgázon az autó is széthullik tőle

Baromi jó volt, hogy nem kellett egy kis plusz erőért a szomszédba menni, hanem csupán kecses ujj biccentéssel megkérni a távot, hogy küldjön már egy pár tizeddel nagyobb értéket és az autó már siklott is.
Az autó teljes kormánykitéréssel való indulásra (tehát 0-ról történő gázadás) néha berecsegett sőt olyan is volt, hogy teljes kitérésnél fékezés, majd gáznál valami megszorult :S Nem jöttem rá mi az, de következő alkalommal megpróbálom kimatekozni.
Összeségében azt tudom mondani, hogy bőven nem kell drifthez ilyen erőforrás, simán elég egy 9-10T körüli BL, azonban az alu kardán és a kardán kihajtásnál lévő csapágyak fixálása nagyon ajánlott!