-Én személyesen nagyon köszönöm a con_blade spórtársunknak a meghívást (megnézem itt a fórumon hogy s-mint a video feltöltés mert a Tomike egyetlen szeme fénye Csilla kérésünkre videót készített hogy meg tudjam veletek osztani)
-A pálya minősége nagyon jó volt , ha 17 órától néhány aksit le tudtunk meríteni (igen a hibáinkból tanulunk mert fölösleges szerintem a túlméretezett motor teljesítmény , és hiányoztak a töltök) , mondhatom azt hogy szetapolás nélkül ment végig minden perce e találkozónak , és egyre nő az élmény minden pillanata a csapatnak , Tomike által készített variálható pályaszakaszok miatt a csapat rögtönzött sodrási módszereinek szinte akadálymentes sodrás irányváltoztatása és a jó beállítások végett én úgy látom hogy bőven van miről beszélni , tanácskozni , csapatmunkát folytatni az elkövetkező időben a zárt és meghatározott pályás RC DRIFT-ről a fórum szobákban.
-Továbbiakban mint láttam és gondolom hogy ti is észre vettétek kedves Gary társunk már tájékoztatott benneteket a Borsod megyei pálya szám bővülésről , kérlek kísérjétek figyelemmel mert szeretnénk minden spórtársnak elérhetővé tenni e formáját az RC AUTÓZÁSNAK , mindenkit szeretettel ez a kis közösség szívesen fogad , mindenben segít , és nem utolsó sorban élményt oszt szinte minden pillanatban (ezelőtt 2 hónappal gőzöm sem volt a RC DRIFT-ről zárt pályán!! viszont találtam néhány frankó úriembert akikkel most már azt mondom alkotunk csapatot)
- KÍVÁNOK MINDNYÁJATOKNAK SOK MILLIÓ MILLIAMPERT VÍZBEN LEVEGŐBEN ÉS FÖLDÖN-
-Köszönettel Balogh Ferenc