Kedves modellező társaim , először is meg szeretném köszönni nektek hogy félre tettétek teendőiteket és eljöttetek a Miskolci zárt pályás rcdrift edzésnapunkra és vállaltátok az anyagi és más vonzatát.
.
Tudom azt hogy ez egy időigényes technikai sport , én ezelőtt 1 hónappal még a franciaágyam szerettem volna megkerülni de nem ment a drága Hpi sprint 2 sport gépemnek a 35% százaléka maradt meg az eredeti állapotához képest ami idő alatt én elnyit fejlődtem amennyit láttatok , ahhoz hogy az autó kilincse legyen elöl és nem a fényszórója , tudom kedves repülősök hogy nehéz a repülőt egy előre megállapított pálya , ha jól tudom telemetria szerint vezetni , de a driftautózásban is megvan én úgy látom a lehetőség az igazi modellezésre gondolok itt arra hogy autó építés alváztól a futóműig , karosszéria kifestése!!! , csapat munka , anyagbeszerzés ,led rendszer pályaépítés , és még hol van a vezetési technika és élmény mikor 3-4 autós fej fej mellett küzd , az én véleményem és tapasztalatom az hogy olyan ez mint a házasság csak forditott arányos méz cukor és xar a modellezésben xar cukor és méz a fejlődési koefficiens .
Na akkor visszatérek a xarhoz ami ott kezdődik hogy anyagiak az én autóm kb 200000 ft ban van , a 80000 ft helyett mert nem tudtam ezelőtt két hónappal hogy mit is akarok én és csalódottan néztem a két újonnan vásárolt járgányt ami anyiba került hogy egy jobb Zsigát 1:1 arányosat vehettem volna csak hirtelen eszembe jutott hogy a yard meglát a körforgalomba driftelni megfog megbüntetni és az már többe lesz mint az rc driftem.
Kérlek szépen titeket ha ezt szeretnétek és ahogy Tapsi kolegánk is mondta le kell tenni a bolyát és el kell kezdeni kerülgetni mert akkor tudjuk meg hogy mink van és mit akarunk mert a hól-rol néhány társammal és köszönettel a miskolrc egyesületnek gondoskodunk arról hogy jó pályán driftelhessünk.
Köszönetet mondok azoknak is akik csalodotságukból adódóan arra kényszerültek hogy megszabadítsák autóikat a különféle kütyüktől és kézbe vegyék az irányítást az erö kihasználás érdekében mert a drift is egy szinte lehetetlen fizikai állapotában sodródó szerkezet (na ezt jól megmagyaráztam).
Kívánok nektek minden jót , van két hét bolya kerülgetésre otthon, azután megbeszéljük a következő találkozót ,