Szerző Téma: Miskolci RC DRiFT  (Megtekintve 21920 alkalommal)

Nem elérhető gary

• Jedi mester
  • .:: I.S.D. ::. Factory Drift
    • Miskolci autózás
Re:Miskolci RC DRiFT
« Válasz #165 Dátum: 2012. Augusztus 24. - 01:29:45 »
Én bocsánatot kérek hogy RcAutómosoztam  :)

Tolem nem szukseges, a sprint2  waterproof,  a motor meg amugy is a veget jarja. :)
ELADÓ - Sprint 2 CS 1.50 - 9T BL
TA05 Drift Spec. CS 1.58 - 10,5T BL sensored
Tel.: 20/519-kilencvenegy-46

Nem elérhető gary

• Jedi mester
    • Miskolci autózás
« Válasz #166 Dátum: 2012. Augusztus 24. - 11:58:37 »
KEDVES SPORTTÁRSAK -2012.AUGUSZTUS.25-TŐL- VÁLLALOM MINDEN SZOMBAT DÉLUTÁN 15 ÓRÁTÓL MISKOLC MÉDIA MÁRKT PARKOLÓJÁBAN NYÁRI IDŐSZAKBAN , TÉLI IDŐSZAKBAN PEDIG A BELTÉRI RÉSZEN ,,ZÁRTPÁLYÁS RCDRIFT'' EDZÉSEKET FOGUNK SZERVEZNI 0-TÓL 120 ÉVES KORIG MINDENKIT KEMÉNYGUMIVAL SZERETETTEL VÁRUNK

Szomorúan értesültem arról az imént, hogy tegnapi panasz miatt a szombati edzést el kell halasztani, vagy más pályára terelni.

A tegnap történtek kísértetiesen hasonlóak voltak a már említett korábbi két esethez. Feljött a biztosági személyzet egy tagja, és szólt, hogy beszóltak miattunk, hogy idézem: "hangosak az autók".
Már épp pakoltunk, de természetesen elővettem egy autót és megmutattam mennyire "hangos" is ez. Ismételten csalódottan távozott és nem értette akkor miről is lehet szó.
(Nyilván valaki akkor érzi jól magát ha más nem, vagy csak egyszerűen nem tetszik neki, hogy az ablaka előtt emberek mozognak, ahol eddig a kutya sem járt és nyugodtan lehetett függöny nélkül szellőztetni.)

Nem akarok jelzőt mondani, vagy minősíteni a feljelentőt (pedig lenne 1-2 szép magyar kifejezésem most ami nagyon ide passzolna, de inkább megtartom magamban és mindenkinek a saját fantáziájára bízom eme kedves szavakat), de sajnos ez van.

Így a Szinva park kérésére nem tarthatjuk meg a holnapi edzést.

Nem elérhető tubi

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
    • Miskolci RC Modellező Egyesület
« Válasz #167 Dátum: 2012. Augusztus 24. - 12:25:11 »
Akkor éppen ideje rágyúrni a beltéri pályára! A szőnyeg szinte nullára tompítja a kihajtás és a kereke hangját.   :)
L. Krisztián telefon:+36304568681 
E-mail: posta@miskolcrc.hu mrcmegyesulet@citromail.hu

Nem elérhető tubi

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
    • Miskolci RC Modellező Egyesület
« Válasz #168 Dátum: 2012. Augusztus 24. - 12:37:46 »
Valami ilyesmi kéne nem?

L. Krisztián telefon:+36304568681 
E-mail: posta@miskolcrc.hu mrcmegyesulet@citromail.hu

Nem elérhető gary

• Jedi mester
    • Miskolci autózás
« Válasz #169 Dátum: 2012. Augusztus 24. - 13:01:13 »
Akkor éppen ideje rágyúrni a beltéri pályára! A szőnyeg szinte nullára tompítja a kihajtás és a kereke hangját.   :)

Abszolút egyetértek veled!
Igyekszünk, hogy így is legyen és én személy szerint nagyon bízom a sporttársak támogatásában is!

Mondjuk én azért kicsit kacifántosabbra gondolnék, ahol a kezdőnek kihívás, a haladónak élmény autózni  8)
(csak gondoljuk vissza a tegnapi és a múltheti pályára ;) )

De bár már ezen kellene vitatkozni, hogy milyen legyen a vonalvezetés!  ::)

Nem elérhető gary

• Jedi mester
    • Miskolci autózás
« Válasz #170 Dátum: 2012. Augusztus 24. - 14:43:51 »
KEDVES SPORTTÁRSAK -2012.AUGUSZTUS.25-TŐL- VÁLLALOM MINDEN SZOMBAT DÉLUTÁN 15 ÓRÁTÓL MISKOLC MÉDIA MÁRKT PARKOLÓJÁBAN NYÁRI IDŐSZAKBAN , TÉLI IDŐSZAKBAN PEDIG A BELTÉRI RÉSZEN ,,ZÁRTPÁLYÁS RCDRIFT'' EDZÉSEKET FOGUNK SZERVEZNI 0-TÓL 120 ÉVES KORIG MINDENKIT KEMÉNYGUMIVAL SZERETETTEL VÁRUNK

Szomorúan értesültem arról az imént, hogy tegnapi panasz miatt a szombati edzést el kell halasztani, vagy más pályára terelni.

A tegnap történtek kísértetiesen hasonlóak voltak a már említett korábbi két esethez. Feljött a biztosági személyzet egy tagja, és szólt, hogy beszóltak miattunk, hogy idézem: "hangosak az autók".
Már épp pakoltunk, de természetesen elővettem egy autót és megmutattam mennyire "hangos" is ez. Ismételten csalódottan távozott és nem értette akkor miről is lehet szó.
(Nyilván valaki akkor érzi jól magát ha más nem, vagy csak egyszerűen nem tetszik neki, hogy az ablaka előtt emberek mozognak, ahol eddig a kutya sem járt és nyugodtan lehetett függöny nélkül szellőztetni.)

Nem akarok jelzőt mondani, vagy minősíteni a feljelentőt (pedig lenne 1-2 szép magyar kifejezésem most ami nagyon ide passzolna, de inkább megtartom magamban és mindenkinek a saját fantáziájára bízom eme kedves szavakat), de sajnos ez van.

Egyébként akinek szintén fáj az elmaradó edzés, nyugodtan jelezze vagy írjon tippet használható, jó felületre ;)

Nem elérhető tomike

• Kamikáze
  • **
  • - = I.S.D. = -
« Válasz #171 Dátum: 2012. Augusztus 24. - 16:17:34 »

Ezt én is sajnálattal hallom. Hát akkor ismét győzött a rossz  >:(
Újra talpra állunk
Tóth Miklós   Sprint2 BL 10T
Tel.: 70/hatvanöt-33-111

Nem elérhető feroguru

• Kamikáze
  • **
« Válasz #172 Dátum: 2012. Augusztus 24. - 17:45:04 »
SZIASZTOK ÉN MINDEN SZOMBAT 15 ÓRÁTÓL  ZÁRT-PÁLYÁS RCDRIFTELÉST SZERVEZEK HOLNAP 2012.08.25 15 ÓRÁKKOR IS LESZ A MISKOLCI CORA PARKOLÓBAN GYÜLEKEZŐ

IGEN EZ EGY ÁTMENETI ÁLLAPOT , DE JÖVŐHÉTVÉGÉN ÚJBÓL A MÉDIA MÁRKT PARKOLÓBAN SZERVEZZÜNK ÁLTALÁNOS ISKOLÁSOK RÉSZÉRE TANÉVKEZDÉSI ALKALOMMAL ZÁRT PÁLYÁS RCDRIFT BEMUTATÓT , VISZONT BÁTRAN LEHET JÖNNI MERT SENKIT NEM ZAVARUNK

ÉN NAGYON SZERETEM AZ RCDRIFTET SZERETEM EZEKET A GÉPEKET KIVESÉZNI , MÁSTÓL TANULNI ,VAGY MÁSNAK SEGÍTENI ,  MEGÉPÍTENI , ÁTALAKÍTANI , FEJLESZTENI  ÉS SZERETNÉK EGY OLYAN HELYET VÉGRE VAGY KLUBOT AHOL A VELEM UGYAN ENNEK A BETEGSÉGNEK HÓDOLÓKNAK A KÖRÉBEN NYUGODT ÉS EMBERSÉGES KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT SIKERÉLMÉNYEINKNEK ÖRÜLHESSÜNK

-KÖSZÖNÖM HOGY ELOLVASTÁTOK IROMÁNYOMAT-

-számotokra fontos kérdéseitekre itt tudunk válaszolni , de szívesen válaszolok ugyanúgy mint idáig is privát elérhetöségeimen is.
Balogh Ferenc  30/9767872

Jött kanyar bevettem , nem jött kanyar és azt is bevettem.

Nem elérhető czira

• Jedi
« Válasz #173 Dátum: 2012. Augusztus 24. - 22:47:16 »
Ezt komolyan nem hiszem el.. de jó lenne tudni hogy ki akit ennyire zavarnak a "zajok". Vicces amúgy mert én is arra felé laktam régen, és hát a 3 számú főút mellett nem éppen az elektromos hajtású autók a hangosak :) Nem baj innentől örömmel gondolok az illetőre amikor meghallok éjszaka egy motorost 120-szal végigszáguldani ott  ;D

Hát legyen a Cora, végül is mindegy hol csapatunk ;) Ott régebben én is mentem pár kört, a hátsó résznél senki sem szokott lenni.
TRF (Fijon) 416 MDF, TRF 416WE, Tamiya TB-03, Tamiya DF-03

Nem elérhető feroguru

• Kamikáze
  • **
« Válasz #174 Dátum: 2012. Augusztus 26. - 15:08:34 »
A Corából , Aldi lett a pálya minőség miatt , a hőség az tűrhetetlen volt hamarabb kezdtünk 14 óra kor , és kb 17.30 ig voltunk örülök hogy megismerhettem két spórtársat.  ;D
Balogh Ferenc  30/9767872

Jött kanyar bevettem , nem jött kanyar és azt is bevettem.

Nem elérhető gary

• Jedi mester
    • Miskolci autózás
« Válasz #175 Dátum: 2012. Augusztus 27. - 10:26:07 »
Mi is csak kijutottunk aznap éjszaka egy "kicsit" autózni. Az Aldinál kezdtünk mi is egy kis instant modolással ;)
A hőmérséklet sokkal jobb volt, azonban a látási viszonyok nem, mivel nemsokkal később lekapcsolták a villonyt' ::)
Így hát átmentünk a Cora melletti üzletek pazar világításhoz, majd itt fejeztük be a végső simításokat.
Ezután egy gyors "ebéd", mivel a kis mutató már odaért a 12-eshez  :), majd áttűztünk a plázába ahol hajnali 5.30-ig dörgöltük a műanyagot a betonhoz!  8)

Nekem bekerül egy 1.5-ös CS a verdába, nagyon bejön, szóval részemről teszt és bemelegítés megvolt ;)

(Na ezek után mondja nekem bárki, hogy valamit nem lehet, mert... Bármit meg lehet oldani lehet, bárhol csak megfelelő elszántság és akarat kell hozzá  8) )

Nem elérhető czira

• Jedi
« Válasz #176 Dátum: 2012. Augusztus 27. - 16:46:10 »
Azta ku... Ti betegek vagyok!!!  ;D ;D ;D Hajnal fél hatig lapoltatok???
TRF (Fijon) 416 MDF, TRF 416WE, Tamiya TB-03, Tamiya DF-03

Nem elérhető gary

• Jedi mester
    • Miskolci autózás
« Válasz #177 Dátum: 2012. Augusztus 27. - 18:10:51 »
...itt kezdődik  ;D
Amúgy nyilván, mivel 00-ig csak szereltünk, az aksikat meg csak nem vihetem haza teli...mekkora szégyen lenne  ::)

Nem elérhető gary

• Jedi mester
    • Miskolci autózás
« Válasz #178 Dátum: 2012. Augusztus 27. - 18:19:03 »
SULIKEZDŐ programsorozat családok, gyerekek részére Szeptember 1-én a Miskolci Szinvapark rendezi.
Kérlek titeket kedves társaim , mivel sajnos nagyon távol vagyok tőletek , hogy sohasem látott odaadással utánunk következő generációnak egy szeletet mutassunk meg abból amit mi annyira szeretünk csinálni.

Ezzel mi a helyzet srácok? Fero vannak már jelentkezők nálad?
Szinvapark számít ránk! 2-3 ember tudtommal már van, helyszín elvileg a parkolóház lenne.

Időpont: szeptember 1, 15-17:00
(de lehetne picit hamarabb a pályaépítés miatt, meg ha már ott vagyunk játszunk is picit :D)

Amiben segítséget kérnék, szükség lenne legalább egy kellően visszahúzott verdára amit a kicsik egy kisebb placcon óvatosan és felügyelet mellett ki tudnának 1x-2x próbálni.

Tapsika

• Vendég
« Válasz #179 Dátum: 2012. Augusztus 27. - 19:52:51 »
HY
Megnéztük szombaton mit tudnak  A ,, NAGYOK"  8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wb9dKxqkHZM&feature=youtu.be[/youtube]