Szerző Téma: Helikopter beállítás  (Megtekintve 34708 alkalommal)

Nem elérhető smithbandi

• Jedi mester
  • Lakhely:B.A.Z.-Tarcal
Re:Helikopter beállítás
« Válasz #60 Dátum: 2011. Március 09. - 16:00:23 »
közbe nézegetem amíg nem sikerült ezt eladni a külföldi árakat is.T rex 450 átszámolva már van 15k-ért.Képeken új és azt is írja.Erről valakinek valami tapasztalata?Érdemes külföldről rendelni?Vagy inkább itthon,viszont drágábban.
Spektrum dx6i
TT Mini Titan e325 se

motyi96

• Vendég
« Válasz #61 Dátum: 2011. Március 09. - 17:18:40 »
Annyiért eredeti T-rexet szerintem nem kapsz, valószínű klón helit találtál, ami szinte 1 az 1-ben ugyan az, mint az eredeti, csak gyengébb minőségben. A Hobby King-en HK-450 helik vannak, mások szerint jók, csak a tengelyeket kell kicserélni eredeti Align-ra, + van amikor néhány alkatrészt is, és egész repülhető, kezdő helinek tökéletes. A HK-n vannak olcsó szervók, girók stb., ezekből is ki lehet fogni jobbakat.
De hallgass meg másokat is azért, mert még mindig nem tapasztalatból beszélek sajnos. :)

Nem elérhető smithbandi

• Jedi mester
« Válasz #62 Dátum: 2011. Március 09. - 17:24:27 »
Nem baj az.Örülök a tanácsoknak.Nézegettem én ott nem találtam csak drágább tipusokat.
Spektrum dx6i
TT Mini Titan e325 se

Nem elérhető smithbandi

• Jedi mester
« Válasz #63 Dátum: 2011. Március 09. - 19:30:31 »
na most találtam egy egész jó árban levő dragonfly 76c 4ch-sat.Lehet megveszem de még gondolkodok rajta
Spektrum dx6i
TT Mini Titan e325 se

motyi96

• Vendég
« Válasz #64 Dátum: 2011. Március 09. - 20:42:47 »
Az csak 4 csatornás FP-s heli, teljesen más kategória, mint a T-rex 450, ilyen, vagy hasonló helim egyáltalán nincs, biztos jó kezdésnek, gyakorlásra egy komolyabb helire. :) De szerintem ezt is hamar ki lehet nőni.

Nem elérhető smithbandi

• Jedi mester
« Válasz #65 Dátum: 2011. Március 09. - 20:46:27 »
most ilyet tudnék nagyon olcsón szerezni 15k lenne 2db ilyen heli csak az egyikben van vevő,meg 1 távirányító,meg 450-est 40k ér távval mindennel.Csak annyim meg nincs.hmhm...pedig jó lenne:)
Spektrum dx6i
TT Mini Titan e325 se

motyi96

• Vendég
« Válasz #66 Dátum: 2011. Március 09. - 21:18:30 »
Az a 450-es annyiért nem lenne rossz vétel... :)
Eredeti vagy klón?
Esetleg link?

Nem elérhető smithbandi

• Jedi mester
« Válasz #67 Dátum: 2011. Március 09. - 21:23:01 »
Klón persze.
Spektrum dx6i
TT Mini Titan e325 se

motyi96

• Vendég
« Válasz #68 Dátum: 2011. Március 09. - 21:25:07 »
Értem! Légyszi töröld akkor hsz. második részét, nem tudtam, hogy ott van. ::)
(Módosítás fül, aztán ki tudod törölni)
Köszi!
Amúgy nem tűnik rossznak. :)

Nem elérhető Garai József

• Jedi Moderátor
  • Jedi
« Válasz #69 Dátum: 2011. Március 10. - 08:09:35 »
Sziasztok mindenkinek saját magát kell legyőznie és fejlődnie "saját magához képest"

mindenkinek más idő szükséges egy egy figura megrepüléséhez idő és rengeteg gyakorlás a géppel
általában a kezdet nehezebb mikor már bátrabban terelgeted a madarat talpon és nem csak az izgulásról szól a repülés akkor kezd el  fejlődni ha eddig kibírod biztos a rabja maradsz a helizésnek

igazából a heli is tök mindegy szinte mindet ami alkalmas 3D repülésre meglehet kicsit bikázni és lehet gyakorolni  szinte bármit "nyilván egy gyengébb motorú kicsit lötyögős mechanikályu géppel nem fogsz tik tokozni " de ezen kívül nagyon sok más figura van

a jó és a jobb csak a finomságon a pontosságon teljesítményen  mullik értendő ez a mechanika és az elektronika alatt

kérdés ??

minek vennél több százezerért madarat ha nem nyújt örömöt ha nem szereted  a helis kihívást??

A hks heli pontosan erre valók hogy olcsó kis pénzért ki tudod próbálni és higgyétek el nagyon sokáig nem vennéd észre a különbséget egy drága és a kis saját ............
garaijozsef@gmail.com 
Tel:+3620 549 3152

Nem elérhető smithbandi

• Jedi mester
« Válasz #70 Dátum: 2011. Március 10. - 08:15:33 »
és kezdőként érdemes szimulátorozni gépen?:)Meg lehet avval tanulni?Pont ugyanúgy viselkedik a szimulátoron a helikopter mint a valós életben ha kiviszem?

Akkor ha sikerül hks gépet veszek,köszönöm a tanácsot.

Spektrum dx6i
TT Mini Titan e325 se

Nem elérhető smithbandi

• Jedi mester
« Válasz #71 Dátum: 2011. Március 10. - 14:25:05 »
Úgy néz ki egy 450-est tudok venni olcsón,csak táv meg vevő kell bele,plusz egy két javítás
Spektrum dx6i
TT Mini Titan e325 se

Nem elérhető Garai József

• Jedi Moderátor
  • Jedi
« Válasz #72 Dátum: 2011. Március 11. - 08:58:18 »
és kezdőként érdemes szimulátorozni gépen?:)Meg lehet avval tanulni?Pont ugyanúgy viselkedik a szimulátoron a helikopter mint a valós életben ha kiviszem?

Akkor ha sikerül hks gépet veszek,köszönöm a tanácsot.

szia igen mindenképpen sokat gyakorolj

Pont ugyanúgy viselkedik a szimulátoron a helikopter mint a valós életben ha kiviszem?

nem semmi köze nem lesz hozzá de az irányokat kell jól begyakorolni a szimulátoron

az első nagy különbség ha kiviszed a madarat  ősze dugod az aksit és elkezd a lábad majd a kezed is remegni a szemeddel veszettül keresed a spészt de nem leled  ;D ;D ;D ;D

kinn a reptéren más de nagyon jóóóóóóóóó

kitartást és sok törésmentes repülést

garaijozsef@gmail.com 
Tel:+3620 549 3152

Nem elérhető smithbandi

• Jedi mester
« Válasz #73 Dátum: 2011. Március 11. - 13:04:05 »
Király lesz,alig várom már az új helit.Csak adnám el minél hamarabb a mostanit:)
Spektrum dx6i
TT Mini Titan e325 se

Nem elérhető smithbandi

• Jedi mester
« Válasz #74 Dátum: 2011. Március 11. - 21:02:15 »
:)történt egy kis baleset:)eltört a felső rotor tartóm a helin,nem tudjátok hol lehetne venni?Külföldön van de 2-3 hét,és most kéne.Írtam modell boltoknak de vissza se írnak.
Spektrum dx6i
TT Mini Titan e325 se