Szerző Téma: HK15178 Analog Servo 10g / 1.4kg / 0.09s  (Megtekintve 651 alkalommal)

eduardo

• Vendég
HK15178 Analog Servo 10g / 1.4kg / 0.09s
« Dátum: 2011. Március 19. - 08:52:11 »

Ezt is odaírták:
Dont let the price fool you. This is a decent analog servo and the colour is, well, different.
No longer will you goose step to the blue or black servo crowd, get a HobbyKing HK15178!

Spec:
Torque: 1.2kg/cm @ 4.8v, 1.4kg/cm @ 6v
Weight: 10g
Speed: 0.10/60deg @ 4.8v, 0.09/60deg @ 6v
Voltage: 4.8v~6v
Plug: JR

Na tehát akarok rendelni egy párat, ha nem beszéltek le róla, és még csomó hely van a dobozban, így megkérdezem, hogy nem kell-e valakinek ilyen szervo mondjuk 750ft/db-ért a külföldi postával együtt?
Sürgősen kellene a válasz, arról is hogy való-e valamire, meg hogy kell-e valakinek!?
Ha a rendelés felénél többet rendeled, akkor 700ft/db.
Köszönöm hogy végignézted!

Üdv: eduardo

Szép időt, jó repülést!

eduardo

• Vendég
Re:HK15178 Analog Servo 10g / 1.4kg / 0.09s
« Válasz #1 Dátum: 2011. Március 21. - 16:29:58 »
Jó akkor legyen 650ft/db ha a felénél többet rendel valaki!
Egyébként töri valaki ilyesmiben a fejét?
Mert én szeretnék minél hamarabb!
Belföldi posta mondjuk legyen 5db-ig 500ft levélként,  5db fölött 1000!
Ne mondjátok hogy sok  >:( vagy igen? :-\

Nem elérhető tubi

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
    • Miskolci RC Modellező Egyesület
« Válasz #2 Dátum: 2011. Március 21. - 17:03:52 »
Üdv!

Heteken át magyarázták neked, és tanítottak a hobby king-röl való rendelésre, ingyen és önzetlenül a fórum számos tagja!
Nem hiszem, hogy úgy kéne viszonoznod, vagy tovább adnod a megszerzett tudást, hogy hasznot húzol belőle!

Azt megértem, hogy lerendelsz a saját költségeden, a saját felelősségedre egy szatyorral, és utána a fórumon árulod haszonnal, mert a kockázat és a befektetés a tied!
DE, hogy te megrendeled más pénzén, más kockázatára és a te hasznodra, az nem helyes!

Ez úgy korrekt ha azt mondod, hogy rendelsz másnak is, a posta költséget megfelezitek és kész!
Az eredmény, hogy lesz még egy hálás barátod, és nem adtad el magad pár lyukas forintért!

Bocsi az OFF-ért, remélem nincs harag!

Szép napot!

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=16257
L. Krisztián telefon:+36304568681 
E-mail: posta@miskolcrc.hu mrcmegyesulet@citromail.hu

eduardo

• Vendég
« Válasz #3 Dátum: 2011. Március 21. - 18:53:46 »
Nem nem éppen hogy köszönöm az "off-ot" ;)
Csak Tényleg szeretnék rendelni párat, és kiszámoltam olyan 25 db-nál ez kb ennyire jött ki már mint olyan 700ft postával!
Én is ennyit fizetnék érte.
Egyébként mint látjátok, látod a topik úgy jött létre, hogy mondom csinálok egyet az új szervónak, aztán gondolkodtam(ezek szerint sajnos) és átmásoltam az adok-veszek-be! Ezért is olyan zagyvás az eleje!
Tehát én vennék egy párat, mondjuk 30db-ot, és utána ennyiért is adnám tovább nem más szakállára, csak nehogy rajtam maradjon, mondom megkérdem kell-e egyáltalán valakinek, mert így sokkal jobban jönne ki postaköltséggel!
Az árat pedig úgy határoztam meg, hogy éppen biológia óra volt, és visszaemlékeztem hogy kb 2$, meg úgy emlékeztem, hogy valamivel nehezebb a hxt-től olyan 20g-ot számoltam, az kb 500g olyan 20$ postával számoltam az kb max 75$ és max 215-el számolva kijött egy ehhez közeli érték!
Nem szeretnék kereskedőnek tűnni, remélem ezzel nem bántottam meg senkit!
Így jobbnak látom törölni a topikot, mielőtt baj lesz belőle!

Ui: most már figyelek biosz órán ;D
Még egyszer köszönöm tubi ;)

Szép időt, jó repülést!