We are looking for advertisers and sponsors!Advertising space for rent!
Mivel értelmét vesztette a kájára kiírt szavazás, így most már rá térhetünk a lényegre!Melyik dátum a legmegfelelőbb a megrendezésre?Május 8. vagy Május 15. ?SZAVAZZ!
Sziasztok!Arra gondoltam tegyük érdekesebbé az évad nyitó bulit! Legyen egy kis érdekesség, én felajánlok kettő darab meglepetés díjat. A kettő kategória, amin ezeket ellehet nyerni a részt vevők szavazatai alapján. I. Kategória: A legmókásabb repülő vagy annak látszó tárgy! II. Kategória: A legszebb repülést bemutató józan vagy nem!
Aki már jelezte részvételét!devilartmidirobitacsahifipittyuBk_AttisKrisz-OJhonyTbeczhyketptomaTamás55compcenterdzsémszstruccTettikeAngelzephalinamaciSziasztok!Arra gondoltam tegyük érdekesebbé az évad nyitó bulit! Legyen egy kis érdekesség, én felajánlok kettő darab meglepetés díjat. A kettő kategória, amin ezeket ellehet nyerni a részt vevők szavazatai alapján. I. Kategória: A legmókásabb repülő vagy annak látszó tárgy! II. Kategória: A legszebb repülést bemutató józan vagy nem! Nem megy a szavazatok száma. Szavazzatok!
Megyünk ha tudunk! május 1 nem jó valószínű Orosházán leszünk FSR versenyen de ha nem akkor megy(ek)ünk.Üdv.: GBM
Máj.15.
Én szeretnék menni, de csak biztosan egy héttel előtte tudom csak jelezni!
Ha repíteni is lehet majd, én is megyek szívesen