Attis! Csak azért írtam, mert azt hittem, Ti miskolciak vagytok. Pittyu!Én spataki vagyok, nem miskolci...
Hali.Most vagy én vagyok ilyen hülye (könnyen előfordulhat, így túl a 40-en ), vagy nem tudom mikor voltam Tiszavasváriban. Na mindegy. Biztosan jót repkedünk majd.Zoli
Akkor az én készülékemben van a hiba! Patakon ott tuti hogy, találkoztunk! De, vasváriban akkor ki volt Balázs-zsal?
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Február 14. - 17:10:02Akkor az én készülékemben van a hiba! Patakon ott tuti hogy, találkoztunk! De, vasváriban akkor ki volt Balázs-zsal? Szerintem Golenya Gábor volt. Vele szokott együtt lógni....
Szerintem, tuti a buli! Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Február 09. - 22:50:53Aki már jelezte részvételét!devilartmidirobitacsahifipittyuBk_AttisKrisz-OJhonyTbeczhyketptomaTamás55compcenterdzsémszstruccTettikeAngelzephalinasweex macisgs487 kborzysaranyelláto + kis csapatkordazJoealtima Idézetet írta: devilart - 2010. Február 09. - 20:00:13A felajánlások közé betenném a Karácsonyi RC nyereményhajómat, meg egy egyszeri ingyenes helikopter szervizeléstAnnak aki heli kategóriában repüli a legszebbet Ki hallott még ilyet, Májusban megint karácsony lessz? devilart, köszönjük szépen a felajánlott nyereményt neked is! Nem semmi vetélkedőre számíthatunk! Így már érdekesebb! én felajánlok kettő darab meglepetés díjat. A kettő kategória, amin ezeket ellehet nyerni a részt vevők szavazatai alapján. I. Kategória: A legmókásabb repülő vagy annak látszó tárgy! II. Kategória: A legszebb repülést bemutató józan vagy nem! III. Kategória: Aki heli kategóriában meri vagy repüli a legszebbet! Nagy örömmel jelentem be nektek hogy most már nemcsak érdekes de, izgalmasabb is lesz a játék!Mivel a két verseny számot a SÁRKÁNYELLÁTÓ RC is szponzorálja nagyon értékes nyereményekkel.[/b]
Aki már jelezte részvételét!devilartmidirobitacsahifipittyuBk_AttisKrisz-OJhonyTbeczhyketptomaTamás55compcenterdzsémszstruccTettikeAngelzephalinasweex macisgs487 kborzysaranyelláto + kis csapatkordazJoealtima Idézetet írta: devilart - 2010. Február 09. - 20:00:13A felajánlások közé betenném a Karácsonyi RC nyereményhajómat, meg egy egyszeri ingyenes helikopter szervizeléstAnnak aki heli kategóriában repüli a legszebbet Ki hallott még ilyet, Májusban megint karácsony lessz? devilart, köszönjük szépen a felajánlott nyereményt neked is! Nem semmi vetélkedőre számíthatunk! Így már érdekesebb! én felajánlok kettő darab meglepetés díjat. A kettő kategória, amin ezeket ellehet nyerni a részt vevők szavazatai alapján. I. Kategória: A legmókásabb repülő vagy annak látszó tárgy! II. Kategória: A legszebb repülést bemutató józan vagy nem! III. Kategória: Aki heli kategóriában meri vagy repüli a legszebbet! Nagy örömmel jelentem be nektek hogy most már nemcsak érdekes de, izgalmasabb is lesz a játék!Mivel a két verseny számot a SÁRKÁNYELLÁTÓ RC is szponzorálja nagyon értékes nyereményekkel.[/b]
A felajánlások közé betenném a Karácsonyi RC nyereményhajómat, meg egy egyszeri ingyenes helikopter szervizeléstAnnak aki heli kategóriában repüli a legszebbet
Ja egy lényeges dolog az off-roadosok számára!Tehát nem csak repülni, helizni, hajózni de még autózni is lehet akit érdekel! Egy több akadályos triál pálya lesz építve!
Sziasztok sajnálattal kell közölnöm, hogy személyesen nem tudok jelen lenni a májusi party-n ugyanis lett egy kis munkám.Ennek ellenére felhívom a sportszerkesztő - Kiss Peti - figyelmét, hogy menjen ki. Így mind a TV mind az Újság jelen lenne.Nagyon szerettem volna jelen lenni de sajnos a pénz beszél...üdvkborzy
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Február 11. - 08:16:54Szerintem, tuti a buli! Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Február 09. - 22:50:53Aki már jelezte részvételét!devilartmidirobitacsahifipittyuBk_AttisKrisz-OJhonyTbeczhyketptomaTamás55compcenterdzsémszstruccTettikeAngelzephalinasweex macisgs487 kborzysaranyelláto + kis csapatkordazJoealtima Idézetet írta: devilart - 2010. Február 09. - 20:00:13A felajánlások közé betenném a Karácsonyi RC nyereményhajómat, meg egy egyszeri ingyenes helikopter szervizeléstAnnak aki heli kategóriában repüli a legszebbet Ki hallott még ilyet, Májusban megint karácsony lessz? devilart, köszönjük szépen a felajánlott nyereményt neked is! Nem semmi vetélkedőre számíthatunk! Így már érdekesebb! én felajánlok kettő darab meglepetés díjat. A kettő kategória, amin ezeket ellehet nyerni a részt vevők szavazatai alapján. I. Kategória: A legmókásabb repülő vagy annak látszó tárgy! II. Kategória: A legszebb repülést bemutató józan vagy nem! III. Kategória: Aki heli kategóriában meri vagy repüli a legszebbet! Nagy örömmel jelentem be nektek hogy most már nemcsak érdekes de, izgalmasabb is lesz a játék!Mivel a két verseny számot a SÁRKÁNYELLÁTÓ RC is szponzorálja nagyon értékes nyereményekkel.[/b]