Ha nem dolgozok, családostol megyünk. ( 4 fő )
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Február 14. - 17:10:02Akkor az én készülékemben van a hiba! Patakon ott tuti hogy, találkoztunk! De, vasváriban akkor ki volt Balázs-zsal? Szerintem Golenya Gábor volt. Vele szokott együtt lógni....
Akkor az én készülékemben van a hiba! Patakon ott tuti hogy, találkoztunk! De, vasváriban akkor ki volt Balázs-zsal?
Aki már jelezte részvételét!devilartmidirobitacsahifipittyuBk_AttisKrisz-OJhonyTbeczhyketptomaTamás55compcenterdzsémszstruccTettikeAngelzephalinasweex macisgs487 kborzysaranyelláto + kis csapatkordazJoealtimaaksi + 4 fő
Mikor kivel lógok. mindenkit megkérdeztem de csak Ő ért rá!Idézetet írta: kordaz - 2010. Február 14. - 17:14:21Szerintem Golenya Gábor volt. Vele szokott együtt lógni....
Szerintem Golenya Gábor volt. Vele szokott együtt lógni....
A felajánlások közé betenném a Karácsonyi RC nyereményhajómat, meg egy egyszeri ingyenes helikopter szervizeléstAnnak aki heli kategóriában repüli a legszebbet
Ja egy lényeges dolog az off-roadosok számára!Tehát nem csak repülni, helizni, hajózni de még autózni is lehet akit érdekel! Egy több akadályos triál pálya lesz építve!
Idézetet írta: devilart - 2010. Február 09. - 20:00:13A felajánlások közé betenném a Karácsonyi RC nyereményhajómat, meg egy egyszeri ingyenes helikopter szervizeléstAnnak aki heli kategóriában repüli a legszebbet Ki hallott még ilyet, Májusban megint karácsony lessz? devilart, köszönjük szépen a felajánlott nyereményt neked is! Nem semmi vetélkedőre számíthatunk! Így már érdekesebb! Én felajánlok kettő darab meglepetés díjat. A 3 kategória, amin ezeket ellehet nyerni a részt vevők szavazatai alapján. I. Kategória: A legmókásabb repülő vagy annak látszó tárgy! II. Kategória: A legszebb repülést bemutató józan vagy nem! III. Kategória: Aki heli kategóriában meri vagy repüli a legszebbet! Nagy örömmel jelentem be nektek hogy most már nemcsak érdekes de, izgalmasabb is lesz a játék!Mivel a két verseny számot a SÁRKÁNYELLÁTÓ RC is szponzorálja nagyon értékes nyereményekkel.
Idézetet írta: rcwsboy - 2010. Január 29. - 11:54:03Szia! Ez a bogrács parti hol lesz pontosan? És csak repülősök mennek vagy autósok? Vagy már volt?szivesenelmennékSzia rcwsboy!Ezekre a kérdéseidre a válasz!A bogrács party Sajóörösön lesz, bárki jöhet, aki jól akarja érezni magát más modellezők társaságában egy kötetlen repülős, helis, autós, hajós napon!Ráadásul mindezt megkoronázva egy nagyon finom ebéddel!
Szia! Ez a bogrács parti hol lesz pontosan? És csak repülősök mennek vagy autósok? Vagy már volt?szivesenelmennék
Aki már jelezte részvételét!devilartmidirobitacsahifipittyuBk_AttisKrisz-OJhonyTbeczhyketptomaTamás55compcenterdzsémszstruccTettikeAngelzephalinasweex macisgs487 kborzysaranyelláto + kis csapatkordazJoealtimaaksi + 4 főJakab KrisztiánJakab GáborGolenya GáborSeres Péterés jó magam. GBMtubi + 2főpet79