We are looking for advertisers and sponsors!Advertising space for rent!
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Március 31. - 09:04:11Idézetet írta: krisztianfz6 - 2010. Március 30. - 22:55:18Majd egy GPS koordinátát tudnátok írni, hogy hol található a reptér?Szia krisztianfz6!A koordináták a plakáton szerepelnek. De nekem nincs GPS -em,hogy fogok odatáláni?
Idézetet írta: krisztianfz6 - 2010. Március 30. - 22:55:18Majd egy GPS koordinátát tudnátok írni, hogy hol található a reptér?Szia krisztianfz6!A koordináták a plakáton szerepelnek.
Majd egy GPS koordinátát tudnátok írni, hogy hol található a reptér?
Ha hajózunk, mentőhajó lesz ott, aki kihozná a leállt modellt?
Remélem a mókás vetélkedőkre készültök egy páran!A bemutató, mindenki azt repüli meg amit a tudása enged. Mindenki repülhet, az erre adott idő 10perc/repülés! Ha repülni kívánók megegyeznek akkor többen is lehetnek a légtérben egyszerre. Erre azért van szükség, hogy mindenki repülhessen aki biztonsági előírások betartásával tud repülni!Idézetet írta: devilart - 2010. Február 09. - 20:00:13A felajánlások közé betenném a Karácsonyi RC nyereményhajómat, meg egy egyszeri ingyenes helikopter szervizeléstAnnak aki heli kategóriában repüli a legszebbet Ki hallott még ilyet, Májusban megint karácsony lessz? devilart, köszönjük szépen a felajánlott nyereményt neked is! Nem semmi vetélkedőre számíthatunk! Így már érdekesebb! Én felajánlok kettő darab meglepetés díjat. A 3 kategória, amin ezeket ellehet nyerni a részt vevők szavazatai alapján. I. Kategória: A legmókásabb repülő vagy annak látszó tárgy! <<<<<II. Kategória: A legszebb repülést bemutató józan vagy nem! <<<<<III. Kategória: Aki heli kategóriában meri vagy repüli a legszebbet! <<<<<Nagy örömmel jelentem be nektek hogy most már nemcsak érdekes de, izgalmasabb is lesz a játék!Mivel a két verseny számot a SÁRKÁNYELLÁTÓ RC is szponzorálja nagyon értékes nyereményekkel.Megmondaná valaki mióta van Májusban Karácsony? Én sem tudom, de amit most megint a tudtotokra hozok ezek szerint, IGEN, MÁJUSBAN VAN! Egy újabb felajánlással nőtt a vetélkedők nyereménye. Az ajándék miben létét a felajánló hozza majd itt nyilvánosságra! http://www.qskymodel.com/index.html
A felajánlások közé betenném a Karácsonyi RC nyereményhajómat, meg egy egyszeri ingyenes helikopter szervizeléstAnnak aki heli kategóriában repüli a legszebbet
Az ígért ajándék!Egy nagyon-nagyon hasonló,szinte pont ilyen madárka,természetesen teljesen újan.A szükséges elektronikát a szerencsés nyertes a Sárkányellátótól beszerezheti.........vagy akár meg is nyerheti.Micsoda véletlenek?! www.youtube.com/watch?v=USPSM7HfNAY
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Március 28. - 20:43:07Remélem a mókás vetélkedőkre készültök egy páran!A bemutató, mindenki azt repüli meg amit a tudása enged. Mindenki repülhet, az erre adott idő 10perc/repülés! Ha repülni kívánók megegyeznek akkor többen is lehetnek a légtérben egyszerre. Erre azért van szükség, hogy mindenki repülhessen aki biztonsági előírások betartásával tud repülni!Idézetet írta: devilart - 2010. Február 09. - 20:00:13A felajánlások közé betenném a Karácsonyi RC nyereményhajómat, meg egy egyszeri ingyenes helikopter szervizeléstAnnak aki heli kategóriában repüli a legszebbet Ki hallott még ilyet, Májusban megint karácsony lessz? devilart, köszönjük szépen a felajánlott nyereményt neked is! Nem semmi vetélkedőre számíthatunk! Így már érdekesebb! Én felajánlok kettő darab meglepetés díjat. A 3 kategória, amin ezeket ellehet nyerni a részt vevők szavazatai alapján. I. Kategória: A legmókásabb repülő vagy annak látszó tárgy! <<<<<II. Kategória: A legszebb repülést bemutató józan vagy nem! <<<<<III. Kategória: Aki heli kategóriában meri vagy repüli a legszebbet! <<<<<Nagy örömmel jelentem be nektek hogy most már nemcsak érdekes de, izgalmasabb is lesz a játék!Mivel a két verseny számot a SÁRKÁNYELLÁTÓ RC is szponzorálja nagyon értékes nyereményekkel.Megmondaná valaki mióta van Májusban Karácsony? Én sem tudom, de amit most megint a tudtotokra hozok ezek szerint, IGEN, MÁJUSBAN VAN! Egy újabb felajánlással nőtt a vetélkedők nyereménye. Ami konkrétan egy kulcstartós kamera lesz Az ajándék miben létét a felajánló hozza majd itt nyilvánosságra! http://www.qskymodel.com/index.htmlIdézetet írta: qsky - 2010. Március 31. - 22:55:27Az ígért ajándék!Egy nagyon-nagyon hasonló,szinte pont ilyen madárka,természetesen teljesen újan.A szükséges elektronikát a szerencsés nyertes a Sárkányellátótól beszerezheti.........vagy akár meg is nyerheti.Micsoda véletlenek?! www.youtube.com/watch?v=USPSM7HfNAYEgy újabb értékes nyeremény!
Remélem a mókás vetélkedőkre készültök egy páran!A bemutató, mindenki azt repüli meg amit a tudása enged. Mindenki repülhet, az erre adott idő 10perc/repülés! Ha repülni kívánók megegyeznek akkor többen is lehetnek a légtérben egyszerre. Erre azért van szükség, hogy mindenki repülhessen aki biztonsági előírások betartásával tud repülni!Idézetet írta: devilart - 2010. Február 09. - 20:00:13A felajánlások közé betenném a Karácsonyi RC nyereményhajómat, meg egy egyszeri ingyenes helikopter szervizeléstAnnak aki heli kategóriában repüli a legszebbet Ki hallott még ilyet, Májusban megint karácsony lessz? devilart, köszönjük szépen a felajánlott nyereményt neked is! Nem semmi vetélkedőre számíthatunk! Így már érdekesebb! Én felajánlok kettő darab meglepetés díjat. A 3 kategória, amin ezeket ellehet nyerni a részt vevők szavazatai alapján. I. Kategória: A legmókásabb repülő vagy annak látszó tárgy! <<<<<II. Kategória: A legszebb repülést bemutató józan vagy nem! <<<<<III. Kategória: Aki heli kategóriában meri vagy repüli a legszebbet! <<<<<Nagy örömmel jelentem be nektek hogy most már nemcsak érdekes de, izgalmasabb is lesz a játék!Mivel a két verseny számot a SÁRKÁNYELLÁTÓ RC is szponzorálja nagyon értékes nyereményekkel.Megmondaná valaki mióta van Májusban Karácsony? Én sem tudom, de amit most megint a tudtotokra hozok ezek szerint, IGEN, MÁJUSBAN VAN! Egy újabb felajánlással nőtt a vetélkedők nyereménye. Ami konkrétan egy kulcstartós kamera lesz Az ajándék miben létét a felajánló hozza majd itt nyilvánosságra! http://www.qskymodel.com/index.html
Egy újabb felajánlással nőtt a vetélkedők nyereménye. Ami konkrétan egy kulcstartós kamera lesz
elférünk ennyien ott??
Elnézést!Egy, a nevét eltitkolni szándékozó felajánlóról elfeledkeztem! Idézetet írta: Pintyoke - 2010. Április 01. - 11:18:40Egy újabb felajánlással nőtt a vetélkedők nyereménye. Ami konkrétan egy kulcstartós kamera lesz Minden esetre rábízom a tisztelt szervezőkre, hogy a nyeremények átadását megoldják.. hátha én már nem tudom.. :-D
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Április 01. - 20:16:46Elnézést!Egy, a nevét eltitkolni szándékozó felajánlóról elfeledkeztem! Idézetet írta: Pintyoke - 2010. Április 01. - 11:18:40Egy újabb felajánlással nőtt a vetélkedők nyereménye. Ami konkrétan egy kulcstartós kamera lesz Bocs, azt hittem nekem szólt... erre simán felfedtem magam ... pancser vagyok ez van
Elnézést!Egy, a nevét eltitkolni szándékozó felajánlóról elfeledkeztem! Idézetet írta: Pintyoke - 2010. Április 01. - 11:18:40Egy újabb felajánlással nőtt a vetélkedők nyereménye. Ami konkrétan egy kulcstartós kamera lesz
Üdv Attis!Egy kérdésem volna csupán! ( Egyenlőre) Lesz-e külön rész, terület, ahol a kezdő ill. a haladó helisek tudnak gyakorolni, eszmét cserélni egymással, stb?Köszönettel:DJ Dobo