We are looking for advertisers and sponsors!Advertising space for rent!
Idézetet írta: gzax - 2010. Április 20. - 12:29:26Hy AttisÉn nem merem még mindíg 100%-ra kijelenteni, hogy megyek. 7.-én jövök haza a balatonról szal elég sűrű lesz a program májusban. És ez csak a jéghegy csúcsa... Ha megyünk (családdal) úgyis úgy készülünk a gyerekek végett hogy ne érjen meglepi. Ha meg véletlenül marad kaja bővel nem álltallok fizetni érte. Ha vendéglőbe megyek is fizetek.És ahol ennyi emberre főznek valjuk be ott mindígg jobb ízű a kaja. Na jó ez korházakra és a honvédségre nem volt korábban jellemző.... Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Április 18. - 20:35:26Ha eljösz úgysem maradtok kaja nélkül! Én felajánlom a részem nektek!
Hy AttisÉn nem merem még mindíg 100%-ra kijelenteni, hogy megyek. 7.-én jövök haza a balatonról szal elég sűrű lesz a program májusban. És ez csak a jéghegy csúcsa... Ha megyünk (családdal) úgyis úgy készülünk a gyerekek végett hogy ne érjen meglepi. Ha meg véletlenül marad kaja bővel nem álltallok fizetni érte. Ha vendéglőbe megyek is fizetek.És ahol ennyi emberre főznek valjuk be ott mindígg jobb ízű a kaja. Na jó ez korházakra és a honvédségre nem volt korábban jellemző....
Ha eljösz úgysem maradtok kaja nélkül! Én felajánlom a részem nektek!
Aki már jelezte részvételét!abig + 3 fődevilart + 3főmidirobitacsahifi + 2 főpittyuBk_Attis + 2 főkrisz-O + 3 főJhonyTtptomaTamás55compcenter + 2fődzsémszstruccTettikeAngelzephalina + 1fősweex maci + 3 fősgs487 + 1 fő kborzysárkányellátó + kis csapatkordazJoealtima +2fő aksi + 2 főJakab KrisztiánJakab GáborGolenya GáborSeres Péterés jó magam. GBMtubi + 2főpet79 qskyJet XModell Hungáriaappme + 3 fő pintyőke + 0 főmotopordjdobo + 3fóPéextrembmx + Péter RóbertBárándi Buggys + 2 főbad boy+ 1cpt-péter fő + 3főFüligjimmy + 1 főD-Matthew98 + 3 főrc petike + 3 főSzurkos AttilaTompa JánosBacsinszki AttilaVeres GergőSzombathelyi PéterVarga TamásPusztai CsabaNyomasek +3 főcsikitomi + 1 főaticfuzzy +3 főfranyesz + 1 főbedrock lg JohnnyeNjozsefwalter762 + 1 főNóbik Gyula + 1 főKiss György + 1 főZoZo + 1 főcootafly + 1 fő
ooo..khmm.. ize osszesen vagyunk 5en
Jelentkeznék tisztelettel tombrez+3fő,ha lehet még
A továbbiakban a bemutatókban részt venni szándékozó jelentkezőt, mint résztvevő jelentkezését sajnálatunkra nem tudjuk elfogadni. De mint érdeklődőt mindenkit szeretettel várunk!
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Április 21. - 10:54:14A továbbiakban a bemutatókban részt venni szándékozó jelentkezőt, mint résztvevő jelentkezését sajnálatunkra nem tudjuk elfogadni. De mint érdeklődőt mindenkit szeretettel várunk!Nem értem! Elolvastam vagy 10X, de nem értem Ennyire sötét lennék?
De ha az ezután jelentkező visz kaját, azt megrepítheti?