Szerző Téma: F2 Naviga versenyek képei.  (Megtekintve 3961 alkalommal)

Nem elérhető skeleton

• Kamikáze
  • **
Re:F2 Naviga versenyek képei.
« Válasz #45 Dátum: 2015. Szeptember 12. - 22:31:40 »
Üdv.

Nagyon jó képek. Egyen meg is akadt a szemem:

Esetleg a hajóról több kép van e? És ki a tulajdonosa?

Nem elérhető szamiel

• Jedi mester
« Válasz #46 Dátum: 2015. Szeptember 13. - 13:49:25 »

Szia Skeleton erről sokk versenyen van kép nekem rajz is van róla ha érdekel meg           
           keresem de csak ebbe a méretben vagy nagyobba jó és úgy kell meg csinálni                     
           mint a Sanyi barátom hogy a víz ne menjen bele hátúlról mert az egyik tagok                       
            nem úgy csinálta és kisebbe és bizony néha tengeralatjáróba ment át.                             
            üdv . Szamiel

Nem elérhető skeleton

• Kamikáze
  • **
« Válasz #47 Dátum: 2015. Szeptember 14. - 15:11:15 »
Üdv.

A versenyképek, és a belsejéről ha van. A rajz meg melyik? Kukorreli féle régi lengyel, uj lengyel, eredei orosz (ezt nem hinném, hogy megvan) régi orosz, vagy az uj orosz. Azért nézd meg, hát ha egy ujabb rajz kerül elő. Ja milyen hosszú a képen szereplő.
Azt látom teljesen gyanta hajótest szerszámba készitve. Itt egy-két kép az enyémről Mec készitette Kisujszálláson:

Nem elérhető szamiel

• Jedi mester
« Válasz #48 Dátum: 2015. Szeptember 14. - 16:19:08 »

Szia Skeleton hát 90 centi-től több mert F2B ben indul vele kérdés
                         milyen rajzról csinálta de mindenki olyanra csinálja amilyenhez                               
                         van kedve az egyik Orosz oldalon vagy húsz centisbe csinálták.
                         meg keresem és majd meg tudom mert van sokk lengyek orosz                         
                         német magyar szlovák modellezés nem tudom melyikből lett ki                         
                         fénymásolva ha meg van ki derül szia Szamiel.

Nem elérhető Mec

• Jedi
    • Modellezős fotóim
« Válasz #49 Dátum: 2015. Szeptember 15. - 13:17:31 »
Üdv.

A versenyképek, és a belsejéről ha van. A rajz meg melyik? Kukorreli féle régi lengyel, uj lengyel, eredei orosz (ezt nem hinném, hogy megvan) régi orosz, vagy az uj orosz. Azért nézd meg, hát ha egy ujabb rajz kerül elő. Ja milyen hosszú a képen szereplő.
Azt látom teljesen gyanta hajótest szerszámba készitve. Itt egy-két kép az enyémről Mec készitette Kisujszálláson:

A Tiszaújváros találkozón készítettem pár fotót én is erről a hajóról, úgy tudom a Gyomaendrődiek közül készítette valaki, vedd fel a kapcsolatot Blaskó Jánossal (http://www.modellezes-nap-szel-energia.eoldal.hu/) ő meg fogja tudni adni a készítő nevét is. Küldtem neked e-mailben még akkor pár fotót de gondolom nem kaptad meg.

Nem elérhető szamiel

• Jedi mester
« Válasz #50 Dátum: 2015. Szeptember 15. - 20:44:12 »

Sziasztok Mec ( Gábor ) a hajó Végh Sándor Orosházi modellező a rajz
            nekem is meg van csak a sokk rajz között van valamelyik külföldi                           
            modellezésből fénymásoltam ki van biztosan több fajta üdv.Szamiel.

Nem elérhető skeleton

• Kamikáze
  • **
« Válasz #51 Dátum: 2015. Szeptember 16. - 18:20:00 »
Üdv.

Köszönöm a válaszokat és a képeket.

Nem elérhető szamiel

• Jedi mester
« Válasz #52 Dátum: 2015. Szeptember 16. - 22:13:25 »

Szia Skeleton akkor van rajz vagy keresem üdv.Szamiel.

Nem elérhető skeleton

• Kamikáze
  • **
« Válasz #53 Dátum: 2015. Szeptember 17. - 19:07:06 »
Üdv.

Rajzom van ,de több szem többet lát alapon vagyok kiváncsi a tiedre. Hát ha van rajta uj információ.
Ha a kezedbe akad jöhet.