Tudom, hogy úgy illik, hogy minél részletesebb építési leírást adjunk. Az én esetemben sajnos (mint korábban látható volt) a képek készítése és felrakása elég körülményes. Nem a saját gépemről lépek fel a fórumra, és a telefonomon készített képeket egy másik telefonra kell átküldeni, majd azokat a számítógépre.
Ebben az esetben csak ezek a fotók vannak. A gép csupasz testéről azért készítettem két képet, hogy látható legyen azért a formája. Az egészet fenyőlécből (0.5x0.5) és rétegelt lemezből 2.25 mm ) készítettem. Ragasztó: Patex
Ami még kellett hozzá: lombfűrész, és anyám manikűrkészlete (az utóbbit sikerült tönkretennem - anyámat idegileg a készletet fizikailag)
Még nincs teljesen kész (farokfutó, futómű, szervok és egyéb elektronika beépítése) de majd megpróbálok képeket készíteni.
A videó még körülményesebb ebben vagy Gzax vagy Coli segítségét fogom kérni. Az első gép egyébként szépen repül, de a leszállás egy kicsit még nehéz. Az orrát - ami egy ásványvizes palack alja - már kicseréltem, és feketére festettem le.
Az új gép orrát élethűbbre tervezem.