Mivel a mezőgazdaságba dolgozom,reggeli karbantartás volt 2011.11.14-én.
1 csavart huztam volna + F erővel és leugrott a kulcs és szó szerint szájba vágtam magam.Ennek eredménye az lett hogy a bal fölső kettes ( szemfog ) ból simán oda lett egy kis darab.
Q-vára idegesitett és elmentem a fogorvoshoz,lecsiszolta.(Mondanom se kell már hiányzott a fúró hangja

)
+ szolal a dokinő:,,Gálúr"van két lyukacska amit látok mi legyen ? Gondoltam magamba ,,ez be van b@szva és a végén szétfurja az orrom( azon is van 2 lyuk )

Mondom neki: Doktornő hogy ki ne essen a gyakorlatból,és még sokáig szeretném használni a fogaimat tömjön. Erre + kérdezi adjon-e érzéstelenitőt,simán rámentem a tuti-biztosra hát kértem.( inkább mondtam volna nemet)Megtörtént a tömés minden a legnagyobb rendbe zajlott.Hát elköszönni nem igazán tudtam a rendelőből ugy elzsibbadt a szám , a nyálam meg folyt mint a patak.
A dokinő pedig ugy köszönt el tőlem : ( mától csövestöl eheti a kukoricát ,, Gálur ")
A gondok a hazaérés után jöttek,szomjas lettem.A poharat nem igazán éreztem mikor hol van,ezért ugy rábuktam a csapra mint ,, tyuk a meleg t@konyra"

A lényeg 3 órán át nem cigiztem de ez nem az a topik.
Mostmár 1 jódarabig nem kell mennem GONDOLOM ÉN
Hát ennyi. Jó az ha rendben vannak a fogai az embernek.
Üdv : aksi