Sziasztok,
Elado sorba kerult elete soran 1 verseny 1 futaman - nalam az utolso is - futott 1982-1984-es VINTAGE MRC/Acedemy Road Winner buggy
A Buggy reastauralas utan igencsak jo allapotban van, a muanyagokon tukepp gyenge hasznalati nyomok talalhatoak, az auto alja karcos (hozzam is igy kerult), belul viszont mintha uj lenne....
A fem alkatreszeken szinten hasznalati nyomok, apro karcok talalhatoak, kopas viszont = 0!!!
Amit lecsereltem a futam miatt:
- gyari teleszkopok helyett kapott allithato aluminium hazas telokat
- eredeti motor helyett 17T kefes mocit, ra alu hutobordat
- LRP F1 Pro Digital Reverse no limit! szabalyzot
- a kormanyszervot akkoriban maskent kepzeltek el, igy kapott egy 4,1Kg mai szervot
Termeszetesen minden visszaallithato eredeti felallasba, aki ugy kerne!!!De a kisauto megmutatta, hogy meg
ma is tokeletesen mukodokepes!Ambar nekem mar nem volt szivem tovabb hasznalni

Nagyon ritka darab, mindossze 2 evig gyartottak az eredeti verziot, a tobbi, ujabb kiadasok ebbol jatekautoknak szulettek ujja....
Megvan az eredeti MUKODO elektronika, pultos tavval, az autoba a motor mukodesen felul vevoakku szukseges - az eredeti elektronikahoz termesztesen -, az atepitett mai verziohoz persze nem....
Ki hogyan keri, igy vagy ugy, vagy mindket verziot is lehet persze - inkabb ezt ajandeknak szanom, ha valaki megvasarolja a mai elektonikaval!
Az autora arajanlatokat varok! Csere es egyeb alkudozas privatban, minden mast IDE a topikba PLS!
Iranyara - tehat alkudhato: 35 000 Ft cakkpakkVideo:
http://www.youtube.com/watch?v=hsLnPAZ8ydU&hd=1
Udv: Necro