con_blade jóvoltából sikerült kipróbálnom egy 9T EZRUN motor. Tapasztalatok: Marha gyors. A baj ott kezdődött hogy kivettem a CS-módot a kocsiból de benthagytam a multidifit ami miatt csak a hátsó kerék fékez és felraktam egy szett pálya gumit. Hihetetlen módon lép az autó a végsebesség is több mint elég. Majdnem féltem az autótól. Eredmény az lett , hogy szétpadkáztam az autót egy négysávos úton

. Mostmár megértem con_bladet hogy miért vágta neki a betonnak a kocsit egy focipálya méretű terülteten. Miután leszakítottam a hátsószárnyat és szétgyaláztam 4 felnit azt mondtam, hogy mára elég lesz míg egyben van az autó. Ekkor kikapcsoltam a távot és az autó teljes erőből célba vette a padkát. Sajnos mire visszakapcsoltam a távot addigra az autó már a levegőben hányta a szaltókat. Szerencsére csak a féltengely repült el az akkumlátor szakadt ki és a felső összekötő engedett el. Mai élmények ennyi a 9T-vel. Holnap Drift teszt következik. Remélem az már nem veszélyezteti ennyire az autó épségét

.
Szép estét