Szerző Téma: Miskolc Kupa 2013 ( F3J, F5J, F5J-400)  (Megtekintve 1662 alkalommal)

Nem elérhető joetheboss

• Kamikáze
  • **
Re:Miskolc Kupa 2013 ( F3J, F5J, F5J-400)
« Válasz #15 Dátum: 2012. Augusztus 15. - 18:55:40 »
Sziasztok,

Nagyon örülök, hogy miskolcon ujraéled a versenyzés és a vitorlázó repülés. Számithattok rám is, egyenlőre mint bármilyen kiszolgálószemélyzet, de ha sikerul akkor talán én is elindulok a versenyen.

Szállás, nagyon régen a reptéren volt egy egész kulturált szálláslehetőség a hangár mellett, de ez nagyon régen volt, akkoriban 10-enéves voltam, most 40 :) ha megvan még, akkor talán le lehetne bizniszelni a reptérparancsnokkal.

joe
Kern József
+36302075791

Nem elérhető Graphx-34

• Kamikáze
  • **
  • 06-20-388-99-02
    • Nyíregyházi Modellező Egyesület
« Válasz #16 Dátum: 2012. Augusztus 15. - 20:07:35 »
Sziasztok!

A Nyírség kupát többnyire és nyíregyházi rendezvényeket én terelgetem egypár lelkes kollegával egyetemben,  PFeri mióta a székesfővárosunkban dolgozik nem tud sokat segíteni  .
De én is szívesen segítek bármiben.

Az időmérésről:
Jó ötletnek tűnt a" mindenki saját magának mér " szituáció.
De egy országos verseny színvonalát  meghatározza nagymértékben.
Komolytalan,sörversenynek tűnik ebben a kivitelben rendezett verseny, már tapasztalatból mondom.
Egy versenyző aki veszi a fáradságot és elutazik a versenyre,kifizeti a nevezési dijjat, sok időt és pénzt áldoz a technikára , edzésre, fejlesztésre, stb  elvárja ,elvárhatja  hogy a verseny színvonalasan legyen megrendezve és ebbe az időmérés kiszolgálása is szervesen beletartozik.
Kényszerből lehet alkalmazni , de a versenyzők se örülnek ennek teljes mértékben.
Nem kell hazai viszonylatban 12-15 pályát kitűzni, elég a 7-8-9 pálya is.
Ez ennyi időmérőt jelent , plusz egy két cserejátékost , mert elég megterhelő 35 fokban egész nap a préri közepén süttetni a fejünket.

A verseny időpontja:

Van egy hallgatólagos megállapodás ami alapján augusztusban nem rendezünk versenyt , a versenyzők ekkorra időzítik a nyaralásokat.
Ebben az időszakban nehéz megfelelő indulót összetrombitálni.

Ma megint jót repítettünk, megtanultam lezuhanni.))

Nem elérhető tubi

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
    • Miskolci RC Modellező Egyesület
« Válasz #17 Dátum: 2012. Augusztus 15. - 20:35:23 »
Igen, amit leírtál  armonmiki azzal teljesen tisztában vagyunk és valóban, az időpont választás nem egyszerű, de reméljük ,hogy tudunk rá megoldást találni.
Az ebéddel nem lesz gond szerintem, már van rá bőven megoldás.
Remélem a versenyen lesz bőven környékbeli modellező akik starthoz állnak!

A bírók szerintem is kellenek.  Zökkenő mentesebbé teszik a versenyt és így elkerülhetőek a félreértések is. Szóbeli ígéretet kaptam elég embertől.
12 bíró biztosan lesz.
Köszönöm a tanácsokat és a segítséget!

L. Krisztián telefon:+36304568681 
E-mail: posta@miskolcrc.hu mrcmegyesulet@citromail.hu

Nem elérhető armonmiki

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi
« Válasz #18 Dátum: 2012. Augusztus 17. - 18:44:55 »
Az időmérésről én is azt gondolom, hogy az a jó ha minden starthelyen van időmérő és nem a versenyző mér magának.
Ezzel is fejeztem be ezt e felvetést. Ha van bíró az jobb. Nekem konkrétan volt már ebből a bírótakarékos dologból hátrányom Gödöllőn.

Versenyzőként én is tervezem, hogy részt veszek, de valószínű hogy csak F3J kategóriában.

Így ha szükséges szívesen segítek időmérőként F5J ben.

"az élet legfőbb értelme, hogy minden percét élvezzük."

Samuel Butler

Üdv. Juhász Miklós  30-7374804

Nem elérhető tubi

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
    • Miskolci RC Modellező Egyesület
« Válasz #19 Dátum: 2012. Augusztus 27. - 23:33:42 »
Az első lépéseken túl vagyunk!

A reptér parancsnokkal volt alkalmam a mai nap beszélni a versenyről.
Elvileg semmi akadálya a lebonyolításának, csak az időpontot kel előre egyeztetnünk, hogy úgy szervezzék a repüléseiket, hogy ne zavarjuk egymást.
Néhány találkozót a reptér vezetésével még fontosnak tartok, hogy minden részletet tisztázhassunk, de az már biztos, hogy ez a része a szervezésnek már megoldott.

A már említett reptéri faházakról is kiderült, hogy még jelenleg is szállásként üzemelnek, csak a közel múltban fel lettek újítva!
Jelenleg 30 fő befogadására képesek és 2500Ft/ fő-be kerül egy éjszaka.
Azt hiszem két lényeges feladatot kipipálhatunk.  :)
L. Krisztián telefon:+36304568681 
E-mail: posta@miskolcrc.hu mrcmegyesulet@citromail.hu

Nem elérhető joetheboss

• Kamikáze
  • **
« Válasz #20 Dátum: 2012. Augusztus 28. - 06:44:24 »
Ennek nagyon örülök, hogy megvannak, és mellé szuper olcsók, most már csak gépek és emberek kellenek:)
Kern József
+36302075791