Sziasztok!Az "Y" kábel szükséges mert csatorna szűkében állpk.
Egyébként kérdezd nyugodtan altimát, nekem is mindig ő mondja meg hogy mit hogyan merre. Persze nem hallgatok rá, de eddig levegőben még nem esett szét gépem.
Sziasztok!Felkerúltek a kerekek a futószárra. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja.
Idézetet írta: BK_Attis - 2014. Január 24. - 22:30:37Sziasztok!Felkerúltek a kerekek a futószárra. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja.Szép nagy fűálló kerekek, mint az igazin!Fúrógépben pörgesd meg őket, és kerekítsd le. Még ennél is szebb lesz!
Idézetet írta: csancsi - 2014. Január 25. - 10:31:15Idézetet írta: BK_Attis - 2014. Január 24. - 22:30:37Sziasztok!Felkerúltek a kerekek a futószárra. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja.Szép nagy fűálló kerekek, mint az igazin!Fúrógépben pörgesd meg őket, és kerekítsd le. Még ennél is szebb lesz!Hol szereztek ilyen frankó szivacsot a keréknek!!!???
Obi-ban lehet kapni csiszoló hálót, valahol a vakolós cuccoknál. Ebbe nem ragad bele az anyag mint a csiszolópapírba és szépen lehet vele dolgozni.
Idézetet írta: csancsi - 2014. Január 25. - 10:31:15Idézetet írta: BK_Attis - 2014. Január 24. - 22:30:37Sziasztok!Felkerúltek a kerekek a futószárra. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja.Szép nagy fűálló kerekek, mint az igazin!Fúrógépben pörgesd meg őket, és kerekítsd le. Még ennél is szebb lesz!Gondoltam rá... De, niemtudtam milyen technológiával csináljam. Tanács?