Szerző Téma: 2013 Kecskemét repnap  (Megtekintve 2438 alkalommal)

Nem elérhető

• Jedi mester
Re:2013 Kecskemét repnap
« Válasz #30 Dátum: 2013. Május 13. - 15:42:11 »
hát akkor lehetőleg ne 5en 5 autóval. okosba bútorozzunk össze.

Nem elérhető BK_Attis

• Lakhely: Sajóörös
  • Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
  • Élni, Élni hagyni és embernek maradni!
    • Flying Angel
« Válasz #31 Dátum: 2013. Május 14. - 21:31:14 »
Én a családdal megyek, tehát telt ház.  ;D
Végcél a kék ég vagy? 2,4Ghz/2,4Ghz
Üdv: Krajcz Attila
0670/325-6476
borsodircmodell.info@gmail.com

Nem elérhető GBM

• Kamikáze
  • **
    • Modellteam
« Válasz #32 Dátum: 2013. Május 20. - 11:03:19 »
Én már voltam :)
Érdemes ellátogatni :)

Egy kis protekcióval közelebb kerültem és bele is ültem  ;D

Nem elérhető BK_Attis

• Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
    • Flying Angel
« Válasz #33 Dátum: 2013. Május 21. - 22:31:04 »
Jó lehetett a képekből itélve!  ;) ;) ;)
0670/325-6476

Nem elérhető Pintyoke

• Jedi moderátor
  • Jedi mester
  • Budapest M5-M0 KÖRNYÉKE
« Válasz #34 Dátum: 2013. Június 25. - 22:11:10 »

Nem elérhető tubi

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
    • Miskolci RC Modellező Egyesület
« Válasz #35 Dátum: 2013. Június 26. - 00:14:31 »
Szombat! A vasárnap gyenge ismétlés.
Mi sem alszunk ott.
L. Krisztián telefon:+36304568681 
E-mail: posta@miskolcrc.hu mrcmegyesulet@citromail.hu

Tapsi

• Vendég
« Válasz #36 Dátum: 2013. Augusztus 04. - 01:09:17 »
Soha többé nem megyek.

Nem elérhető maci

• Jedi mester
« Válasz #37 Dátum: 2013. Augusztus 04. - 07:11:33 »
Soha többé nem megyek.

Miért, meleged volt?
Szerintem a program nagyon jó volt, színvonalas, látványos repülések voltak. A szervezésen és a vízellátásáon még lehet javítani.
Mini Fun Cub, Mini Extra + 1 csupa

Tapsi

• Vendég
« Válasz #38 Dátum: 2013. Augusztus 04. - 12:25:32 »
A programmal, a meleggel semmi bajom. A szervezés katasztrofális volt. A buszoztatás, a vendégekkel való bánásmód....
Nem részletezem tovább, akit érdekel, olvasson egy kicsit utána.

Nem elérhető BK_Attis

• Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
    • Flying Angel
« Válasz #39 Dátum: 2013. Augusztus 04. - 13:35:31 »
Soha többé nem megyek.

Mi történt?  :-\ :-\ :-\
0670/325-6476

Nem elérhető HC

• Jedi mester
  • Magi István
« Válasz #40 Dátum: 2013. Augusztus 04. - 13:40:41 »
A közlekedés megszervezése förtelmesen katasztrofális volt! Én 2.5h-át cammogtam (álltam) a dugóba Kecskemét külterületén. Utána meg buszozásra akartak "kényszeríteni 4.7km-ert!!! Még jó, hogy Pista ismerte a kerítéses szemlélődés lehetőségét, így (igaz porosan), de olcsóbban megúsztuk. Lehet, hogy többet láttunk a gépekből, mint aki bent volt (felettünk fordultak, húztak el)!  ::)

Nem elérhető HC

• Jedi mester
  • Magi István

Nem elérhető maci

• Jedi mester
« Válasz #42 Dátum: 2013. Augusztus 04. - 14:09:09 »
A közlekedés valóban tragikus volt, de ahova több 10000 autó egyszerre akar bemenni, ott mindig dugó lesz, és szerintem még nem született meg az az ember aki ezt megtudná oldani. Egyetlen megoldás az ha korán indul az ember, hogy megelőzze a tömeget. Kecskeméten szinte minden útkereszteződében rendőrök álltak, hogy biztosítsák a zavartalan közlekedést, de néha ez is kevés.

A buszozástól az a véleményem, hogy bár meglehetett volna jobban szervezni, talán lehetett volna több busz is, és azt se értem, ha már buszra ültettek, miért kellett a reptértől 2 km-re leszállni, miért nem vitt be főbejáratig, de ha azt pár ezer autót beengedik Kecskemétre akkor lett volna ott igazán nagy dugó. Busszal fél óra alatt beértünk, nélküle plusz két óra lett volna.

Én fiatal koromat végig fesztiváloztam, és azt tapasztaltam, hogy ahol sok ezer ember van, ott elkerülhetetlen a sorban állás. Itt ha jól tudom 60 ezren voltak.

Engem talán azt zavart legjobban, hogy  délutánra már alig lehetett vízhez jutni, pedig a melegben szükség lett volna rá.

Szóval szerintem a szervezők fantasztikus programot hoztak össze, és mindent megpróbáltak dugók elkerülésére is, én jól éreztem magam, köszönöm , hogy ott lehettem.
Mini Fun Cub, Mini Extra + 1 csupa

Nem elérhető

• Jedi mester
« Válasz #43 Dátum: 2013. Augusztus 04. - 14:42:54 »
Egy ellenvélemény a dugóról. Én 1 percet sem ültem a dugóban. a Keleti parkolót céloztam meg reggel. tegyük hozzá én 4kor indultam Miskolcról 7:20kor értem le. azonnal fel tudtunk szállni egy buszra, ami 1 perc múlva indult. 5 perc mulva már a kapuban áltam. a jegyet elővételben vettem, feltételeztem, hogy úgy gyorsabb. Hát nem. A kapuban álltam szűk 40 percet, hogy a vonalkódos papíromat egy karszalagra cseréljék. (Minek is?)

hazafelé én elindultam 4kor, mert már eélvislhetetlen volt a forróság és a vízhez jután tényeg problémás volt. a buszre 1 percet sem vártam hazafelé, 10 perc múlva már az autómnál voltam és rá 10 percre (szellőztetni kelett a kocsit) már vígan robogtam hazafelé 100as tempóval.

Én a kapu beléptetést tartottam csak rossznak, iletve a vízet, de azon sokat nem igan lehetett segíteni, egyszerűen túl sokan voltak és túl meleg vol. Egyetlen sajnálatosdolog az volt, hogy szülői kötelezségeim miatt nem várhattam meg a Su27-eseket,amit nagyon szerettem volna megnézni.

Rengeteg fotót csináltam, igyekszek minnél hamarabb megosztani veletek.

Tapsi

• Vendég
« Válasz #44 Dátum: 2013. Augusztus 04. - 21:38:21 »
Ne sajnáld, hogy nem láttad az oroszokat. Mi kevéssel a bemutatójuk után indultunk haza, kb. 19 órakor. Hipp-hopp 20.40 volt, és már az autónk mellett álltunk. Nem rossz idő 8km.-re busszal. A kapun nem engedtek ki a katonák és a rendőrök, mondván, csak annyian mehetnek ki, ahányan az érkező buszokra felférnek. Így azok sem jutottak ki akik mondjuk helyi lakosok. Majd észbe kapván megpróbálták a tömeget a kapu egyik felére terelni, kevés sikerrel, hogy a helyi lakosok kimehessenek. Ezek némelyike, természetesen a "buszmegálló"
felé ment, mert úgy volt helyi, mint én. Forrt a hangulat. Volt aki ott a helyszínen elájult, kértük a katonákat, segítsenek. Erre a poszt betuszkolta magát közénk és helyet követelt, meg levegőt. Nem szép szavakkal kapott tanácsot, hogy esetleg kivihetné a kapun kívül a fűre. Mellesleg a hölgy aki elájult szemmel láthatóan kb. a 6. hónapban lehetett....
Büfé du. 3h. kb. 30 ember áll előttünk. A napon sorakozunk szépen, türelmesen, a sor szépen halad. 3 hölgy serénykedik a büfében, minden rendben, az sem gond, hogy az üdítő langyos. Azután érkezik egy szemmel láthatóan szervező, esetleg VIP hölgy, aki szépen előre slattyog, és telefonján egyeztetve a rendeléseket összeszedi az elemózsiát biztosan nagyon fontos embereknek. Kb. 40 percet vártunk, hogy sorra kerüljünk.  Nem lehet ezt kevésbé bicskanyitogató módon intézni?
A bemutatók szépek, látványosak voltak. A kommentátorok olyan akcentussal beszélték az angolt, hogy sokszor egy mukkot sem értettünk belőle.
Összességében az utaztatás volt a mélypont. Nagyon sokan hűtőtáskákkal, napernyőkkel, székekkel felszerelve érkeztek. Ezekkel a tárgyakkal buszozni, olyan tömegnyomorban, hogy a saját lábamon is más áll, miközben nem csak a saját verejtékemben fürdök.
Még a buszsofőr szerint is leírhatatlan szag volt.
Persze biztosan, csak nem volt szerencsénk......