Szerző Téma: Nevetni jó, főleg ha van min!  (Megtekintve 139909 alkalommal)

Nem elérhető vadász

• Jedi mester
  • Lakhely:Kengyel
Re:Nevetni jó, főleg ha van min!
« Válasz #1200 Dátum: 2011. Október 12. - 21:45:08 »
Barátok egymás között:
- Hogy sikerült az autóvezetői vizsgád?
- Nem tudom, mert amikor kijöttem a kórházból, a vizsgabiztos még nem tért magához.
Canary sport-40, Curare, Park Master, Ultron, Yak-54, S-bach, GS Racing, Phoenix 2000, Zephyr

Nem elérhető vadász

• Jedi mester
« Válasz #1201 Dátum: 2011. Október 12. - 21:47:23 »
A rendőr megállít egy autóst:
- Maga olyan részeg, mint egy disznó!
- Halkabban, biztos úr - mondja a sofőr -, mert még meghallja hátul a feleségem.
Canary sport-40, Curare, Park Master, Ultron, Yak-54, S-bach, GS Racing, Phoenix 2000, Zephyr

Nem elérhető vadász

• Jedi mester
« Válasz #1202 Dátum: 2011. Október 12. - 21:48:39 »
Egy részeg autós több mint százzal száguld éjszaka a városban. Megállítja egy rendőr:
- Uram, nem látta a sebességkorlátozó táblát?
- Miért? Ellopta valaki? - kérdezi a részeg.

Nem elérhető vadász

• Jedi mester
« Válasz #1203 Dátum: 2011. Október 12. - 21:49:16 »
Két Trabantos várakozik a piros lámpánál. Az egyik letekeri az ablakot, és odaszól a másiknak:
- Elnézést, hogyan jutok el a Népszínház utcába?
A másik a zajtól nem ért semmit, és visszakérdez:
- Mi van?
- A Népszínház utcába akarok menni! - ordítja az eloző.
- Jó, akkor menjen!

Nem elérhető vadász

• Jedi mester
« Válasz #1204 Dátum: 2011. Október 12. - 21:50:39 »
Az autópiacon egy falusi ember árulja a kocsiját. Odamegy hozzá valaki, és megkérdezi:
- Mennyit fogyaszt ez a kocsi városban?
- Nem tudom, kérem, én falusi vagyok.

Nem elérhető vadász

• Jedi mester
« Válasz #1205 Dátum: 2011. Október 14. - 18:54:37 »
De nem is voltam annyira berúgva!!!
-Ezt komolyan mondod??! A földhöz vágtad a hörcsögömet és azt kiabáltad: "Pikachu téged választalak!"

-Azután bebújtál a szekrénybe és legalább egy órát azt kiabáltad, hogy az átjáró Narniába nem működik!

... -Utána azt kiabáltad az autómra "OPTIMUS, tudom hogy te vagy az, transzformáld át magad!"

-Az este hátralévő részét úgy töltötted, hogy kiengedted a medencét azzal az indokkal hogy keresed Némót és mikor hazafele tartottál, átöleltél egy hajléktalant és azt mondtad neki: "Dumbledore, te élsz?!!": ;D ;D ;D ;D

Nem elérhető vadász

• Jedi mester
« Válasz #1206 Dátum: 2011. Október 15. - 08:21:14 »
Két szőke nő beszélget:
-Ti próbáltátok már a barátoddal úgy,hogy a másik lyukba??
-Hülye vagy??Nem akarok én teherbe esni!!!

motyi96

• Vendég
« Válasz #1207 Dátum: 2011. Október 17. - 17:28:54 »

Nem elérhető vadász

• Jedi mester
« Válasz #1208 Dátum: 2011. Október 17. - 21:23:47 »
Egy férfi halászik a tó partján. Arra jár egy nő, és látja, hogy a férfi egyik kezével fogja a horgászbotot, míg a másik kezében tart egy szál rózsát. Kérdi a nő, hogy mire jó a rózsa. Erre a férfi azt feleli, hogy csak akkor árulja el, ha a nő lefekszik vele. A hölgy először hevesen tiltakozik, de mivel furdalja a kíváncsiság, végül úgy dönt, hogy mégis lefekszik a férfivel. Az akció után kérdi a nő, hogy most már igazán árulja el a titkot a férfi:
- Nagyon egyszerű. Kora reggel óta itt ülök, de a bottal még semmit sem fogtam, a rózsával viszont maga már a harmadik. ;)

Nem elérhető vadász

• Jedi mester
« Válasz #1209 Dátum: 2011. Október 17. - 21:24:21 »

Barátnők egymás között:
- Miért hagytad el a barátodat? Megcsalt?
- Ha még meg tudott volna csalni, akkor nem hagytam volna el!

Nem elérhető vadász

• Jedi mester
« Válasz #1210 Dátum: 2011. Október 17. - 21:24:59 »
János bácsi Budapesten jár kerékpárral. Egyszer megáll a Parlament falánál, és odatámasztja a biciklit. Az őrök rászólnak:
- Mit csinál maga, bátyám? Hiszen ez a Parlament, az ország háza, ide politikusok és külföldi diplomaták járnak! Maga meg csak úgy idetámasztja a biciklit?
- Politikusok meg diplomaták? Akkor le is lakatolom a biciklit! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Nem elérhető vadász

• Jedi mester
« Válasz #1211 Dátum: 2011. Október 18. - 21:06:17 »
Semmi ütős poén?

Nem elérhető pittyu2

• Jedi mester
« Válasz #1212 Dátum: 2011. Október 18. - 22:09:20 »
Hááát téged überelni...

Nem elérhető vadász

• Jedi mester
« Válasz #1213 Dátum: 2011. Október 19. - 11:59:09 »
Az öreg néni elmegy a templomba, és magával viszi a papagáját.
Ülnek a misén, amikor egyszer csak a papagáj megszólal: Hú, a picsába, de rohadt hideg van itt! A néni elszégyelli magát, hazamegy és órákig beszél a papagájnak, próbálja elérni, hogy a templomban mellőzze a csúnya beszédet. A következő héten megint elviszi a templomba a madarat, de az megint csúnyán beszél. Ekkor elviszi egy állatorvo...shoz, aki azt tanácsolja neki, hogy ha a madár csúnyán beszél, akkor fogja meg a lábánál, és forgassa párszor a feje körül. Így a madár megtanulja, hogy nem szabad csúnyán beszélnie. Következő héten megint bemennek a templomba. A pap éppen a mise közepén tart, amikor a papagáj megszólal: A picsába, de rohadt hideg van itt! A néni elkapja a lábainál, és párszor megforgatja a feje körül. Amikor befejezi, a papagáj megrázza magát és megszólal: És még a szél is kurvára fúj!  ;D

Nem elérhető vadász

• Jedi mester
« Válasz #1214 Dátum: 2011. Október 19. - 12:45:30 »
- Mi a hasonlóság a láncfűrész és a tangabugyi között?
- ???
- Egy rossz mozdulat és két ujjad megy a picsába!