Szerző Téma: Nyílt Repülőszerkezetek napja KISKŐRÖSÖN  (Megtekintve 395 alkalommal)

Nem elérhető Pintyoke

• Jedi moderátor
  • Jedi mester
  • Budapest M5-M0 KÖRNYÉKE
Nyílt Repülőszerkezetek napja KISKŐRÖSÖN
« Dátum: 2013. Május 17. - 00:29:07 »
2013.06.22.- én a kiskőrösi repülőtéren kerül ismételten megrendezésre a nyílt repülőszekezetek napja.
Ami a programokat illeti: lesznek  merevszárnyú repülők,  (pl YAK 54 Vári Gyulával)  forgószárnyú repülők az az helikopterek, sárkányrepülők, autógírók (nyitott és zárt) siklóernyők, ejtőernyők  és ezek bemutatója, igény szerint ( ha ügyes vagy és meg tudod dumálni a pilóta fejét) sétarepülés. A programokat  a kiskőrösi fúvós zenekar és a kiskőrösi mazsorett csapat előadása nyitja meg .
    Annyi változás  lesz az idén, hogy nemcsak a nagy madarak, hanem modellrepülők, modellhelikopterek és egyéb repülni tudó modellszerkezetek is meghívást kapnak általam,  ezen a fórumon keresztül,  a kiskőrösi repülőszerkezetek napjára.
Aki elhozza az akármilyen repülni tudó modellszerkezetét és  megrepteti, annak tudom biztosítani INGYEN a reggelit ami délig tart és az ebédet ami tart ameddig tart, KV-t üdítőt.
  Úgy gondoltam, minden repülni tudó modellszerkezet után jár a teljes ellátás INGYENESEN   (Pl: aki 3 modellrepülőszerkezettel jön annak  3 főre biztosítjuk INGYENESEN az étkezést.)
  Aki úgy gondolja szeretné jelenlétével és repülő szerkezetével emelni a repülőszekezetek napjának színvonalát  azt kérem jelezzen nekem   a  hexan@citromail  fiokomba küldött emailban, esetlegesen ezen fórumon.
A jelentkezésében kérem írja  be nevét és azt , hogy mennyi repülőszekezettel és milyennel jelenik meg, valamint mennyi főre kéri az étkeztetést.
  Csak annak a vendégnek tudjuk biztosítani INGYEN az étkeztetést aki valamelyik formában számomra megküldte a kért információkat!!!!
Kezdés 10 óra körül.
Pontosításokat és változásokat ebben a topikban közlöm.

Kérdés esetén  keresse DICSA ZOLTÁN-t vagy a 06-70/hat25 negyven kett61 számot hívja!