2013.06.22.- én a kiskőrösi repülőtéren kerül ismételten megrendezésre a nyílt repülőszekezetek napja.
Ami a programokat illeti: lesznek merevszárnyú repülők, (pl YAK 54 Vári Gyulával) forgószárnyú repülők az az helikopterek, sárkányrepülők, autógírók (nyitott és zárt) siklóernyők, ejtőernyők és ezek bemutatója, igény szerint ( ha ügyes vagy és meg tudod dumálni a pilóta fejét) sétarepülés. A programokat a kiskőrösi fúvós zenekar és a kiskőrösi mazsorett csapat előadása nyitja meg .
Annyi változás lesz az idén, hogy nemcsak a nagy madarak, hanem modellrepülők, modellhelikopterek és egyéb repülni tudó modellszerkezetek is meghívást kapnak általam, ezen a fórumon keresztül, a kiskőrösi repülőszerkezetek napjára.
Aki elhozza az akármilyen repülni tudó modellszerkezetét és megrepteti, annak tudom biztosítani INGYEN a reggelit ami délig tart és az ebédet ami tart ameddig tart, KV-t üdítőt.
Úgy gondoltam, minden repülni tudó modellszerkezet után jár a teljes ellátás INGYENESEN (Pl: aki 3 modellrepülőszerkezettel jön annak 3 főre biztosítjuk INGYENESEN az étkezést.)
Aki úgy gondolja szeretné jelenlétével és repülő szerkezetével emelni a repülőszekezetek napjának színvonalát azt kérem jelezzen nekem a hexan@citromail fiokomba küldött emailban, esetlegesen ezen fórumon.
A jelentkezésében kérem írja be nevét és azt , hogy mennyi repülőszekezettel és milyennel jelenik meg, valamint mennyi főre kéri az étkeztetést.
Csak annak a vendégnek tudjuk biztosítani INGYEN az étkeztetést aki valamelyik formában számomra megküldte a kért információkat!!!!
Kezdés 10 óra körül.
Pontosításokat és változásokat ebben a topikban közlöm.
Kérdés esetén keresse DICSA ZOLTÁN-t vagy a 06-70/hat25 negyven kett61 számot hívja!