Sziasztok!
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált szeretett Sprint 2-m. Az autót tavaly augusztusban vásároltam, eredetileg Sprint 2 Flux kivitel volt, de megvétel után hamar kapott egy "szelidebb" BL szettet, mivel kizárólag csak driftre használtam és a Flux erre alkalmatlan volt.
Az autót elektronika, táv és kerekek nélkül, gyári rugókkal, kasznitartóval adom.
Az alváz egyébként nincs szétfúrva vagy észnélkül szétfaragva, menetek nincsenek megszakítva, alváz alig karcos. Az autó rendszeresen karban volt tartva, használat után mindig tisztán, a polcon tartottam. A szíjak, kihajtások, gömfejek jó állapotban vannak, lengéscsillapítóban nem rég volt olajcsere.
Jellemzők:- elől multi diffi (szabadonfutó)
- elől alighasznált csuklós féltengelyek (kb. 3 edzés)
- hátul golyós diffi (drift miatt lezárva, de golyók megvannak)
- acél spur tartó, hogy ne legyen gond a BL-el
- első hajtásláncban egyedi gyártású réz 10T szíjkerék (ezzel FCD 1.50, azaz 50% Counter Steering mod)
- gyári 90T spur
- felváz a szíj beleérés miatt igazítva (képen látható)
- kormánykitérés féltengelyhez maximalizálva
További alkatrészek amik járnak hozzá:- gyári kasznitartók (a tépőzáras marad)
- gyári szíjkerékből készült a szíjfeszítő, tehát igény esetén visszaalakítható normál hajtásra
- gyári gear diffi
- plusz rugótornyok
- plusz hátsó kasznitartó elem
- 2 db 2 fokos hátsó kerékagy
- 2 db új 4 fokos első C-elem
- 1 db új első kerékagy
Ezt eddig nem bontanám meg!
Irány ár:
28.000 Ft + postaköltség
Külön megállapodás alapján tudok hozzá adni még:- képeken is szereplő fehér, 0 offsetes, 4 fokos, pajamozott drift kerekeket +3.800
- még a TT-mmel használt, fehér, V mintás gumis kerék szett +2.500
- megkímélt, keveset használt, karcmentes kétcsatornás táv papírokkal, dobozában + a távval használt kb. 4x töltött 3 cellás 1450mAh transmiter lipo +10.000
- új 3mm offsetes, 8 küllős fekete-króm felni szett dobozával +2.500
- új közepes és kemény rugó szett (4 db / szett) +2.500
További képek:
http://rcpilot.hu/gall/adok_veszek_kepek/3024/2013050100254/elado_megkimelt_sprint_2_drift_auto.htmlAjálnaltokat privátban várom!
Köszönöm, hogy benéztél!
Üdv, Gary