Nahát, az első szárnypróbálgatásaim!

Azért berakhattál volna egy kicsit jobb minőségű vidit, Attis!

Nos, azt hiszem, annak idején az elsők közt voltam, akik nagyon (vagy egyáltalán

) dicsérték ezt a helit.
Utólag is elnézést kérek azoktól, akik az én véleményemre és videóimra alapozva úgy döntöttek, hogy ilyen koptert vesznek.

Viccet félretéve, ma is úgy gondolom/vallom, hogy a Twister egy nagyon jó heli és sok örömet tud szerezni annak, aki türelemmel és szeretettel bánik vele. És nem utolsó sorban tud helit vezetni.

Az 1000-szer emlegetett jótanács azoknak, akik rászánják magukat egy ilyen gyöngyszem vásárlására: SZIMU, SZIMU, SZIMU!!!
Sokan nem veszik ezt komolyan, aztán meg nyűgösködnek, hogy a Twister az ilyen meg olyan sz@r. Pedig nem is, csak ezt tényleg meg kell tanulni vezetni! Nem egy-két napos meló, az biztos.
Viszont ha már megtanultad akkor:
- rengeteg kellemes percet fog szerezni neked, hihetetlenül költséghatékonyan! (annó 2cella 900mAh 10C aksival 20 percet repültem vele),
- felsőbb kategóriába lépés (pl. 450-es) egyáltalán nem fog gondot okozni (vissza kell butulni a 450-eshez, ezt tapasztalatból mondom!)
Még egy fontos dolog: nem akar mindenki 3D pilóta lenni. Unokaöcsém kipróbált mindenféle helit a koax-tól az 50-es robbanósig.
Most egy Twistere van, a harmadik... Első kettőt eladta, mert hogy lép tovább. Aztán most megint Twistere van.

(nem azért, mert nem sikerült továbblépnie

) Szerintem ez sok mindent elárul.