Sziasztok!
Végre, végre, végreeee!!!! Összeállt a hajó. Nagyon sok módosításon esett át időközben és sok emberrel beszéltem az ügyben hogy hogyan lehetne üzembiztossá és élvezhetővé tenni a Monomat. Az már világossá vált számomra hogy a versenyhajók fizikája nagyon kemény dió és sok tényező befolyásolja a sebességet, irányíthatóságot, áramfelvételt. Az összegyűjtött infók és a saját tapasztalataimat összegyúrva teljesen átépítettem a hajót. Átvariáltam a súlyelosztást emiatt hosszabb tönkcssövet kapott, a motor előrébb, az akksi teljesen a farba került. Módosítottam a vízhűtésen ami immáron a kormánylapát által szállítja a vízet, emiatt kapott új kormánylapátot is. Az elektronika teljesen kicserélődött. 2850 2650kv belső forgórészes motor vízköppennyel, teljesítmény kb 700w, áramfelvétel 45A, 100A repűlős szabályzó átalakítva vízhűtésesre (sajnos elnéztem a rendelésnél és BEC nélkülit rendeltem emiatt kapott egy külső UBEC-et) és 3S 4500mah 45C akksi. Csiga jelenleg 32-es kéttolú a barátibb áramfelvétel és a hosszabb játékidő miatt de teszteltem 35-el is azt is bírja de sebességben nem tapasztaltam túl nagy külömséget. A 35-össel a játékidő kb 10 perc. A hétvége folyamán igyekszem egy videóval is szolgálni.
Képek: