Kicsit gyorsan küldtem az előző posztomat, nem tudom hogy kell utólag szerkeszteni...mindegy. Egy nagy viszonylag nagy dobozban érkeztek a lézervágott alkatrészek. Az anyaglistában egyébként szerintem a vizszintes cseszije hibásan 2es szénnek van irva, de az 3as kell legyen. Szerintem acélt érdemes használni majd szárnyösszekötőnek is. A plusz suly nem hiszem hogy sokat számít egy élethű gépnél, meg az sem árt ha szélben haladni tud előre. Az 1:8 méretarányú rajzot egyébként sikerült az Aufwind magazintól megszereznem, mert megrendeltem azt a számot amiben a cikk van erről a gépről. Philipp Gardemin, az Aufwind magazin szerkesztője nagyon kedves és segitőkész. Az Aufwind rajz igen részletes egyébként és tetszenek a részlet megoldásai.
A VTH (FMT újság kiadója) webshopjából megvan az 1:5 rajz is. Abban viszont, ahogy a német fórumon is irták, vannak hibák. Ezeket igyekszem kijavitani és Ferinek elküldeni. Egy fizetős és CAD-del rajzolt tervrajztól többet vártam, hogy őszinte legyek. Feri az 1:5 méretarányt jobban preferálja, amit meg is értek. Én örülök ha ezt a kisebbet lesz időm összeragasztani :-)
üdv: Roli