We are looking for advertisers and sponsors!Advertising space for rent!
Nekem is tetszik a polló! Szeretnék 2db XL-est. Továbbá azt szeretném megkérdezni, hogy várható-e fehéren kívül más színben is?
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Február 08. - 19:59:25A pólók folyamatosan készülnek! Akinek kell az jelezze. Tehát akinek kell az jelezze és privátban küldje el a póló méreteket!
A pólók folyamatosan készülnek! Akinek kell az jelezze.
Mik a lehetőségek?
Király az áru Attis!Nekem bejön de hülyén néznének rám itt a sötét Tolnában.... Bár ha megkapjuk a ruhapénzt akkor rendelek egyet kettőt. Bár lehet a póstaköltség több lesz a póló áránál... Van felnőtt méretben is?
Szia Attis,hogy áll apoló?
Idézetet írta: compcenter - 2010. Február 14. - 17:41:16Szia Attis,hogy áll apoló?Hétfőn vagy kedd és kész! De úgy hogy mindenkiinek meg lesz!
Készen vannak a pólók! Aki rendelt, jöhet érte!
nem tudom mennyire okoz problémát, de ha megkérhetlek félre tennéd egy kicsit?Néhány hét és úgy is elvetődök arra, de most nem tudok menni.Előre is köszönöm.
A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja.
Igen igen! kérlek! Akkor szeretnék egy számlaszámot és elutalom neked az összeget.Nagyon szépen köszönöm.