Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Április 16. - 09:00:42Idézetet írta: gzax - 2010. Április 16. - 07:20:09Azt nem tudon de Kértem Attist, hogy hozzon már ki párat hátha más is akar majd rajtam kívül.Megpróbálok kivinni egy párdarabot! Ha a srác csinál viszek, de mint jeleztem igen csak lesz mivel foglalkoznom addig és akkor. Ezt szerintem megértitek! Közel 300-500 nézelődő ember és több mint 100 RC modellező.Idézetet írta: gzax - 2010. Április 16. - 17:28:20De ha már itt tartunk javaslat a rendezvény színesítésére!RC cserebere börze! És kirakodó ahogy Pintyoke is írta. Persze semmi legális !!! Amúgy meg hasznos lehet hátha találunk egymás kacatjai közt számunkra értékeset.(mint a drappok lomtalanításkor)Persze ne a lomtalanítás legyen a cél.Az ötletet elvetném srácok, ez most lesz az első ilyen jelegű rendezvény így is kapkodni fogják a fejüket a nézelődők.Három RC modell kereskedő fogja az áruit kínálni!A modellezőknek meg elég lesz egymásra és a modelljeikre figyelni. Idézetet írta: Pintyoke - 2010. Április 17. - 00:21:17őőő a drapp = a familiárisan hiperpigmentálttal Ez a téma most nem erről szól! Kérlek benneteket a fórumot hagyjuk meg a modelleknek.Nekem is van véleményem de .......A téma továbbiakban szóljon a pólóról!
Idézetet írta: gzax - 2010. Április 16. - 07:20:09Azt nem tudon de Kértem Attist, hogy hozzon már ki párat hátha más is akar majd rajtam kívül.Megpróbálok kivinni egy párdarabot!
Azt nem tudon de Kértem Attist, hogy hozzon már ki párat hátha más is akar majd rajtam kívül.
De ha már itt tartunk javaslat a rendezvény színesítésére!RC cserebere börze! És kirakodó ahogy Pintyoke is írta. Persze semmi legális !!! Amúgy meg hasznos lehet hátha találunk egymás kacatjai közt számunkra értékeset.(mint a drappok lomtalanításkor)Persze ne a lomtalanítás legyen a cél.
őőő a drapp = a familiárisan hiperpigmentálttal
Viszek sofőrt!!!Csatlakorom hozzád!!!
Ez a téma most nem erről szól! Kérlek benneteket a fórumot hagyjuk meg a modelleknek.Nekem is van véleményem de .......A téma továbbiakban szóljon a pólóról!
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Április 17. - 09:05:42Ez a téma most nem erről szól! Kérlek benneteket a fórumot hagyjuk meg a modelleknek.Nekem is van véleményem de .......A téma továbbiakban szóljon a pólóról! Én is így vagyok vele!
A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja. Akinek kell még póló, jelezze!
Idézetet írta: pittyu - 2010. Február 07. - 21:53:09Király a póló, korrekt a kivitelezés. 85 Kg-ig Javasolnám az XL méretet.85 +tól PL nekem a sörpocakomhoz pont jó az XXL.Nagyon baráti az ára is. (8 db ot vettem )Megnyugtató lesz, hogy ha valakin ilyen pólót látok : tudom hogy barátom, fórumtársam , akiben megbízhatok.A plusz felirat + 500ft jelent.
Király a póló, korrekt a kivitelezés. 85 Kg-ig Javasolnám az XL méretet.85 +tól PL nekem a sörpocakomhoz pont jó az XXL.Nagyon baráti az ára is. (8 db ot vettem )Megnyugtató lesz, hogy ha valakin ilyen pólót látok : tudom hogy barátom, fórumtársam , akiben megbízhatok.
A miénk selejtes viszem vissza
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Március 16. - 15:56:28Idézetet írta: pittyu - 2010. Február 07. - 21:53:09Király a póló, korrekt a kivitelezés. 85 Kg-ig Javasolnám az XL méretet.85 +tól PL nekem a sörpocakomhoz pont jó az XXL.Nagyon baráti az ára is. (8 db ot vettem )Megnyugtató lesz, hogy ha valakin ilyen pólót látok : tudom hogy barátom, fórumtársam , akiben megbízhatok.A plusz felirat + 500ft jelent. Idézetet írta: compcenter - 2010. Április 23. - 21:28:41A miénk selejtes viszem vissza Szerintem nem selejtes. De, minden megoldható!
Bemutatóm Pintyőke és Bárándy Buggys egyedi pólóját! A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja.
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Április 23. - 20:30:29Bemutatóm Pintyőke és Bárándy Buggys egyedi pólóját! A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja. Remélem tényleg tetszik!