Nagyon ügyes...
Jó hogy van a sufniban egy eszterga....

Az tányleg jó d
e ha nincs akkor érvényes:Ha nincs esztergálási lehetöség akkor egy Kb. 3-4 centiméter hosszú 3mm sárgaréz csöre rea kell huzni (középre) és reaforrasztani egy Kb. 15mm hosszú 4mm külsö átméröjü sárgaréz csövet (egyébként lehet bármilyen forrasztható fém) és M4x0,7 menetet vágni rea és 2 anyával (kivül-belül) rögziteni a doboz födelére.
Egyébként nem szakmám de mint modellezö esztergáltam egy szar asztalra rögzitett furógéppel és kézben tartott késsel, reszelövel, fürészlappal , és minden elképzelhetö vagy elképzelhetetlen szerszámmal.
Mond meg mivel ohajtod? Holnap- holnapután legyártok egy nippelt(hasonlót mint a képen) kézifurógéppel, álványos furógéppel, faesztergával (saját gyártmány) vagy éppen egy villanymotorral amelynek a tengelyére reaütök egy elöfurt fadarabot.
Agy ilyen vacak legyártásához nem kell szpéci szerszám, a lényeg az hogy az anyag kottymentesen forogjon akár egy közönséges villanymotoron. Ha nem tudok esztergálni ,vagy talán egy rögzitett furógépet használok akkor a forgó anyagot külömbözö finomságu reszelövel méretre csiszolom.
A menetmetszés nem lehet gond mert egy modellezönek feltétlenül kell legyen menetmetszö/menetfuró kittje (nehogy valaki az anyagiakat vesse fel mert ha jól megkeresitek a forrást apropénzért is beszerezhetö)
2-3 éve kaptam kölcsön egy kis fémesztergát(örvendek is neki) de ezelött 5-10-15-20-25 évvel is esztergáltam egyszerü idomokat fúrógéppel vagy kissé házilag esztergának megpreparált villanymotorral.