We are looking for advertisers and sponsors!Advertising space for rent!
Akik megtisztelnek jellenlétükkel: 1. BK_Attis + 2 fő 2. krisz-O+ nemtudom még hány fő 3. Tubi + 1 fő, de ha ráér a házisárkányom, akkor kettő! 4. Tocsahifi + 1 fő megyünk. 5. Bárándi Buggys jelentkezik +1fő!De lehet hogy +2fő még jön ezt nem tudom még biztosra időben szólok !:) Szállás 6. Tettike 7. Pintyoke + 2 fő 8. Compcenter + 2fő 9. Csikitomi+3fő10. Szarkazdr +1fő
Gyertek srácok minél többen legyünik a koleszban !
Arra beneveznék én is de, az asszonynál tiltó listás vagyok!
Akik megtisztelnek jellenlétükkel: 1. BK_Attis + 2 fő 2. krisz-O+ nemtudom még hány fő 3. Tubi + 1 fő, de ha ráér a házisárkányom, akkor kettő! 4. Tocsahifi + 1 fő megyünk. 5. Bárándi Buggys jelentkezik +1fő!De lehet hogy +2fő még jön ezt nem tudom még biztosra időben szólok !:) Szállás 6. Tettike 7. Pintyoke + 2 fő 8. Compcenter + 2fő 9. Csikitomi+3fő10. Szarkazdr +1fő11. D-Matthew98+2 fő
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Május 26. - 20:10:37Arra beneveznék én is de, az asszonynál tiltó listás vagyok! Otthon kell hagyni (vicc)Gergő,viszont te hagyd otthon
Idézetet írta: krisz-O - 2010. Május 26. - 20:37:47Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Május 26. - 20:10:37Arra beneveznék én is de, az asszonynál tiltó listás vagyok! Otthon kell hagyni (vicc)Gergő,viszont te hagyd otthon Jobb az hogy ha jön velem nem hagyon otthon !!!:)