kihajítottam... képletesen. legalábbis a gépből az impellert. megteszteltem, kitágult, csinált magának helyet, bizalmam vesztette. tolós lesz és kész. továbbá vesztett újra az elánból a hawk, összeraktam a szárnyakat a testel, meghúztam a csavarokat... ha két végpont között feltámasztom nyikorognak a műanyagok. és még benne sincs az elektronyika.
a moci 4.75*4.75-el 45A 3/4 gázon és melegszik.
4,2*4-el 30A cca. 340W és nem melegszik. meglátom ezt a konfigot. kíwáncsi vagyok.
a súlypontot próbáltam nézni, de nekem kicsit büdös a dolog. ha a szárny belépőjétől írják 9-10cm-re...
ha az aksit a helyére teszem, ami nagyjából fele akkora mint amit írnak (2200mah),h kéne bele(4000mah), még így is erősen orrnehéz. na folyt köv. holnap megrendelem bele a 4 szervót, és ha ittvan, akkor gyakorlatilag a célegyenesben vagyok. eddig a ráfordított munkaórák száma ami intenzív szó szerinti barkácsolás cca.3-6 óra. ragasztó száradási időket nem beleszámolva.
jelenleg a szervók hiányoznak belőle, a kerekeket kéne felcsavarozni ,egy zsanérozás, motorfelfogatás, súlypont belövés.