2012....Jön a Világvége......!!!Aki túl akarja élni jöjjön Magyar országra!Mi 50 évvel le vagyunk maradva!!!
Bölcsességek-Korábban azt hittem, a bármi minden esetben jobb a semminél. Ma már tudom, hogy a semmi néha jobb.-Soha, semmi körülmények közt ne végy be altatót és hashajtót egy este!-Az embernek három korszaka van: ifjúság, felnőttkor és a "remekül nézel ki".-A horoszkópod a következő hónapokra: rengeteg dicséretet kapsz, virágözön áraszt el, de ne lepődj meg ezen. Minden temetés ilyen!-Még jó, hogy ilyen lassan haladunk, mert lehet, hogy rossz irányba megyünk!-Mi a különbség a teológia és a geológia között? -Ég és Föld!-Utánanéztem a családfámnak és rájöttem, hogy én vagyok a gyökér.-Akkora köd van, hogy a rendőrök ülnek a jelzőlámpán és kiabálják a színeket!-Annyit olvastam a szesz és a dohányzás káros hatásáról, hogy elhatároztam, abbahagyom az olvasást!-Ősi repülős szabály: több repülő található az óceánban, mint tengeralattjáró az égen.-Ha úgy érzed, senkit se érdekel, élsz-e, halsz-e, próbáld meg kihagyni a havi gázszámlát!-A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.-A repülés a világ második legizgalmasabb élménye. Az első legizgalmasabb: a leszállás!-Jó ember vagyok, nem haragszom arra, akit megbántottam.-A nők addig nem lesznek egyenlőek a férfiakkal, amíg nem tudnak az utcán végigsétálni kövéren és kopaszon azt gondolva, hogy csodálatosak, és mindenki kívánja őket.-Szerelem reggel, szerelem délben, szerelem este...Most már igazán jó lehetne az a fránya csaptelep!-Én olyan sokoldalú vagyok, hogy az már majdnem gömb.-Kártyával lehet fizetni? - Persze. -Egy ászból és egy királyból tud visszaadni?-Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!-Az öregségnek két tünete van, az egyik a memóriazavar, a másikat elfelejtettem.-A jópofák többnyire jó pofátlanok.-A férfiak mindent elfelejtenek. Ezért van lassított visszajátszás minden meccsen.-A démonokat dobolással elűzni igyekvő bennszülötteket lenézik a civilizált amerikaiak, akik dudálással akarják feloszlatni a közlekedési dugókat.-Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.-Nem kaphatsz meg mindent. Hová tennéd?-Amennyiben elégedetlen termékünkkel, kérem hívja a 06-80-EN-GEM-IS-ÁT-VER-TEK ingyenes számot!-Csukd be a szemed! Ugye, milyen sötét van odabent?-Fiú és villamos után sose fuss, mindig jön a következő.-Csak a kannibálok mondanák rá, hogy jó ember volt!-Én iszom, te iszol, ő iszik, mi iszunk, ti isztok, ők fizetnek!-Biztos módszer egy elefántszobor elkészítéséhez az, ha szerzünk egy hatalmas márványtömböt, és lefaragunk róla mindent, ami nem hasonlít egy elefánthoz.-Nem szabad vizet inni, mert az egy nagyon erős ital. Fenntartja azokat a nagy hajókat...-Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát!-A nők többnyire tudják, mit akarnak. De nem mindig tudják, mikor akarják.-Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép.-Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!-Az őrült abban különbözik a többi embertől, hogy csak egy rögeszméje van, míg a többinek egy egész rakás.-A siker titka az őszinteség, ha már ezt is színlelni tudod, befutottál.-A legjobb barátom és én olyanok vagyunk, mint két testvér - Káin és Ábel.-Valahol a lelke mélyén minden ember jó. Csak sajnos vannak nagyon mélylelkű emberek.-Viszontszerelem az, ha te szeretsz engem, én viszont mást.-A feleség olyan, mint a monokli. Elegáns viselet, de nélküle jobban lát az ember.-A feleségem a legrosszabb szakács. Mi vacsora után imádkozunk...-Influenza: jobb adni, mint kapni.-A lehetőség mindig nagyobb, mikor eltűnik, mint amikor érkezik.-Hol tanulták meg az anyukák mindazokat a dolgokat, amiktől úgy féltik a lányaikat?-Megfogadtam, hogy nem zabálok és nem vedelek, és tizennégy nap alatt leadtam két hetet.-Aki fittyet hány, az fittyet evett.-Két szóval elmondhatom, amit az életről megtanultam: megy tovább-Ezt az életet nem szabad túl komolyan venni, mert még úgyse élte túl senki.