Szerző Téma: Politika avagy szabad száj!  (Megtekintve 32486 alkalommal)

Nem elérhető BK_Attis

• Lakhely: Sajóörös
  • Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
  • Élni, Élni hagyni és embernek maradni!
    • Flying Angel
Re:Politika avagy szabad száj!
« Válasz #345 Dátum: 2013. Január 17. - 11:21:58 »
Igen, demokrácia van!
Mindenki arra szavazzon amire akar...

De, majd ha chippelik mint a kutyát és ha majd nem nevén szólítják hanem csak"63005400", na az nem lesz gyenge!  ::) ::) ::)
Végcél a kék ég vagy? 2,4Ghz/2,4Ghz
Üdv: Krajcz Attila
0670/325-6476
borsodircmodell.info@gmail.com

track

• Vendég
« Válasz #346 Dátum: 2013. Január 17. - 21:53:36 »

Nem elérhető vadász

• Jedi mester
  • Lakhely:Kengyel
« Válasz #347 Dátum: 2013. Január 18. - 21:20:10 »

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Canary sport-40, Curare, Park Master, Ultron, Yak-54, S-bach, GS Racing, Phoenix 2000, Zephyr

Nem elérhető gzax

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
  • Noszmüller Gábor Madocsa & Paks ;-)
« Válasz #348 Dátum: 2013. Január 19. - 08:44:17 »
Mivel nem nagyon iszok (de ha igen akkor rendesen) jó ízűt tudnék nevetni...
De sajnos nem megy mer rengeteg párhuzamot tudok húzni.
Vannak dolgok amiket már rég nem engedhetek meg magamnak és már nem járhatok butikba vásárolni. Egyenes ösvény van kitaposva az olcsó Kínai ruhaboltokhoz. Szépen lassan leócskulunk.
Miközben jócskán megtollasodnak rajtunk egyesek!
Ígérgetések persze vannak de még maguk sem hiszik el A kormánytagok.

Idézet
47000-ből meg lehet élni! -szerintem....

Persze erre mindjárt a fejemhez vágják hogy csak ne dumáljak mert ilyen drága hobbim van!

- Örülj neki KÖCSÖG! Legalább amíg ezzel foglalkozom addig sem töröm a fejem azon, hogy hogyan rúgjam szét a valagadat!

De már nem sokáig....
Lassan már nem lesz értelme ezzel foglalkozni mert nem jut rá! Ideje lenne gondolkodni, mielőtt a kreatív emberek máson kezdenének el gondolkodni!

Üdv:Noszmüller  Gábor  +36 20/345-10-74
Spectrum DX7

track

• Vendég
« Válasz #349 Dátum: 2013. Január 19. - 09:25:02 »
Idézet
Persze erre mindjárt a fejemhez vágják hogy csak ne dumáljak mert ilyen drága hobbim van!

- Örülj neki KÖCSÖG! Legalább amíg ezzel foglalkozom addig sem töröm a fejem azon, hogy hogyan rúgjam szét a valagadat!

De már nem sokáig....
Lassan már nem lesz értelme ezzel foglalkozni mert nem jut rá! Ideje lenne gondolkodni, mielőtt a kreatív emberek máson kezdenének el gondolkodni!

Nálad a pont!

Nem elérhető BK_Attis

• Lakhely: Sajóörös
  • Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
  • Élni, Élni hagyni és embernek maradni!
    • Flying Angel
« Válasz #350 Dátum: 2013. Január 19. - 14:20:08 »
Idézet

De már nem sokáig....

Nálad a pont!

Ott a pont!
Végcél a kék ég vagy? 2,4Ghz/2,4Ghz
Üdv: Krajcz Attila
0670/325-6476
borsodircmodell.info@gmail.com

Nem elérhető Péter

• Jedi mester
« Válasz #351 Dátum: 2013. Január 19. - 20:26:13 »
gzax; Nagyon sajnálom hogy enyire deprimálodtál de tökéletesen megértelek.Modellezz minél többet és talán megfeledkezell a napi gondokrol. Hidd el, tapaszalatbol irom, megvénültem a modellezésben de túléltem egy rakás szar politikust és örökké büszke voltam a modellezöi multomra.
Fel a fejjel, lesz rosszabb is :'( de lesz jobb is :)

track

• Vendég
« Válasz #352 Dátum: 2013. Január 19. - 23:12:25 »
http://www.youtube.com/watch?v=N99joQfFV2I

Ez elmondott mindent, mindenkinek...

Nem elérhető Péter

• Jedi mester
« Válasz #353 Dátum: 2013. Január 21. - 18:02:33 »
Sajnos gyenge vagyok az angol nyelv értelmezésével de ha jól értettem a kanadaiak tetüirtásra készülnek.Nem kell nekik a magyarországi"gipszi tetü"
 KÉRDÉS?Létezik még az I.G Farben Industri? Ha igen, gyárt még ciklon B-t?  És ha igen miért nem használják ugy ahogy illene????

track

• Vendég
« Válasz #354 Dátum: 2013. Január 21. - 18:16:45 »
tömören:

GLOBAL TV

globaltv.com

A kanadai kereskedelmi tévé január 13-án este 16X9 című riportműsorában The Outsiders címmel félórás összeállítást közölt a Torontóban élő magyarországi roma menekültekről. Carolyn Jarvis, a műsor házigazdája így fogalmazott a Magyarországról érkezett cigányokról: „nagy számban érkeztek menekültkérelmezőként Kanadába. Amit magukkal hoztak: bűncselekmények és a kanadai menekültügyi rendszer kijátszása. A helyszíni riportokat egy torontói lakótelepen (West Lodge) készítették, ahol a műsorvezető szerint több roma él egy tömbben, mint Magyarországon kívül bárhol a világon. Az ott megszólaltatott Kovács család úgy nyilatkozott, hogy Magyarországon a neonáci erők következmények nélkül terrorizálják a romákat és azért kellett eljönniük, mert Magyarországon a legtöbben rasszisták. Miután Kanadába jöttek, felgyújtották a házukat, s ezért most nincs hová visszamenniük. Jason Kenney bevándorlási miniszter többször megszólalt és nehezményezte, hogy a romák, bár az EU másik 26 tagállamában is beadhatnák menekültkérelmüket, ezt mégsem teszik, mivel Kanada az egyetlen olyan ország, amely már a menekültkérelem benyújtásától kezdve szociális juttatásokat biztosít számukra. Egy kanadai lakótelepi kijelentette, az ott élő cigányok jelenléte rengeteg zajjal és szeméttel jár és ők „a legrosszabb emberek a világon.” A házban 9 órától kijárási tilalmat rendeltek el a romák számára. Ha ez után zaj van, kihívják a rendőrséget. A Kanadába indulókat kiokosítják: azt kell mondaniuk, hogy romák, nincs munkájuk, Magyarországon meg akarják őket ölni, stb. Egy rejtett kamerával bemutatták, miként lopnak a cigány nők. Egyikük eltereli a pénztáros figyelmét, két másik pedig annyi árut rejt hosszú szoknyája alá, amennyit csak tud. A műsor bejátszotta Ezra Levant ismert torontói televíziós személyiség egy kijelentését, miszerint „a rossz cigányokat vissza kell küldeni Magyarországra, de a légikísérőket figyelmeztetni kell arra, hogy a gépen ne viseljenek ékszert” (Ilyen a hangja a liberális Nyugat sajtójának, ha a saját bőrére megy a játék.)

Nem elérhető gzax

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
« Válasz #355 Dátum: 2013. Január 21. - 18:52:37 »
Nos aki kiment és a szárnyuk alá vették mert nem néztek utána az állításának az már maradjon is ott.
Szerintem az épp úgy hazaárulás ha a hazámat gyalázom és hazudozok róla önös céljaim elérése céljából mint az ha idegenek kezére játszom az országot!

De gyertek csak haza! remélem működik még az Andrási úton az a daráló!
Adnék én ezeknek üldöztetést! Utána bármelyik országba mehetnének zokogva! Tárt karokkal várnák őket!

A magyar társadalom jócskán bizonyított már, hogy nem rasszista! Ide veszünk mindenféle áruló fajt, színes bőrűt, külföldit. Még a tehetség kutató műsorainkat is Romák nyerik! Romákat nézhettünk hosszú ideig főműsor időben stb.
Taxiztam 4 évet és azt láttam, hogy a "normálisabbja" az igazi rasszista. Úgy utálják, szidják a saját fajtájukat, hogy még csak megszólalni sem mertem. Hogy miért van ez mert elegük van, hogy az alja vissza rántja őket.

Pár éve karácsonykor Graz főterén hallottam játszani egy Magyar Cigány embert. Kristálypoharakon kísért CD-ről szóló komolyzenét. Csak álltam és tátott szájjal hallgattam egy hatalmas tömeg közepén.
Sajnos ezek a művész emberek is elmenni kényszerülnek.

-De a legdurvább, hogy már a romák is kiköltöznek. És dolgoznak! Láttam. Igaz a segélyt hazajönnek felvenni. ::)

Ezt meg hallottam. Tőlük. Nem gondolták, hogy értem amit beszélnek mivel korábban az Osztrák barátaimmal beszélgettem a fülük hallatára.

Sajnos nehéz az ocsúból kiválogatni a korpát. Pedig azért van benne.

Spectrum DX7

Nem elérhető pittyu2

• Jedi mester
« Válasz #356 Dátum: 2013. Január 21. - 19:18:42 »
Majd a választáson meg köszönhetik , hogy vissza fogadják őket a mi pénzünkből  "!!! Világ sátort kapnak !!!!!!"Pedig haza árulók akik a szeretett országunkat le járatták , minket a "gazda állatokat " le náciztak.Alá is írom a tiltakozást , takarodjon mind innen  fel a rózsa dombra.

track

• Vendég
« Válasz #357 Dátum: 2013. Január 29. - 14:44:42 »

Nem elérhető gzax

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
« Válasz #358 Dátum: 2013. Február 03. - 15:50:46 »
Kommentár nélkül....