Hali
Mint ígértem "Nem adom feeeeel!!!"
Itt az eredménye

Pár dolgot még változtattam a gépen(néhány képet véletlenül töröltem

)
Íme
A szárny és a főtartó építés közben.A plusz az 5-ös carboncső merevítés.A szárny mélység is változott,a belépőnél +1 a kilépőnél +1.5 cm rel lett mélyebb
+ a csűrő mélysége.A fesztáv maradt 1 m.A profil NACA-0012 ről 0014 re változott.

A törzs és alkatrészei.
Itt a változás, a 6 cm széles középső lap, így egy kicsit íveltebb a törzs.A szárny belépő előtti rész 1.5 cm-rel nőtt.

Na és innen hiányzik egy pár kép

Az össze szerelt gép.

A vezérsíkok.Itt a magassági kapott egy vékony(0.6-os)balza erősítést,hogy ne tekeredjen.
Kapott még egy szép farokcsúszót.A hab hamar elkopott a másikon,kb 2 leszállás

A zsanérozás is más lett.A kormány felületeket a csavarodás elkerülésére két darabból ragasztottam.
Talán így szállítható lesz és nem járok úgy mint a másikkal!!Lásd.:balesetek és törések topik

Na.
Egyenlőre itt tartok.Kivágtam a szervók helyét,a szerelő nyílás teteje is kész.A gép üres súlya 170g-ra sikeredett 3-as acél futószárral és csúszóval.
Mivel csak 2200-as akksim van,így a teljes súlya kb 550-580g lesz.Előtte a teljes komfig.
Holnap viszem a céghez és megkapja az alap szint.Utána berep!!!Ha repül,dekorozás,utána újra berep.Ezekről is lesznek képek és videók is,remélem.
Ha ezeken túl lesz egészben,akkor reménykedem,hogy két hétnél tovább fogja bírni