Rövidesen kiderül az is h Én eljutok e
Midirobinak már írtam ,csak még nem válaszolt
A felajánlások közé betenném a Karácsonyi RC nyereményhajómat, meg egy egyszeri ingyenes helikopter szervizeléstAnnak aki heli kategóriában repüli a legszebbet
Idézetet írta: extrembmx - 2010. Március 08. - 20:30:52Midirobinak már írtam ,csak még nem válaszolt Akkor meg nógatom én is!
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Március 02. - 08:17:28Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Február 27. - 21:11:59Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Február 16. - 20:41:19Ja egy lényeges dolog az off-roadosok számára!Tehát nem csak repülni, helizni, hajózni de még autózni is lehet akit érdekel! Egy több akadályos triál pálya lesz építve!Semmi reakció az autósok részéről? Az autósok most már írhatnának valami! Milyen pályát szeretnének, kérések, kívánságok?
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Február 27. - 21:11:59Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Február 16. - 20:41:19Ja egy lényeges dolog az off-roadosok számára!Tehát nem csak repülni, helizni, hajózni de még autózni is lehet akit érdekel! Egy több akadályos triál pálya lesz építve!Semmi reakció az autósok részéről?
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Február 16. - 20:41:19Ja egy lényeges dolog az off-roadosok számára!Tehát nem csak repülni, helizni, hajózni de még autózni is lehet akit érdekel! Egy több akadályos triál pálya lesz építve!Semmi reakció az autósok részéről?
Ja egy lényeges dolog az off-roadosok számára!Tehát nem csak repülni, helizni, hajózni de még autózni is lehet akit érdekel! Egy több akadályos triál pálya lesz építve!
50X100m-es aszfaltozott placc 200m-es kifestett pályamintával pont megfelelne!
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. Január 29. - 15:40:25Idézetet írta: rcwsboy - 2010. Január 29. - 11:54:03Szia! Ez a bogrács parti hol lesz pontosan? És csak repülősök mennek vagy autósok? Vagy már volt?szivesenelmennékSzia rcwsboy!Ezekre a kérdéseidre a válasz!A bogrács party Sajóörösön lesz, bárki jöhet, aki jól akarja érezni magát más modellezők társaságában egy kötetlen repülős, helis, autós, hajós napon!Ráadásul mindezt megkoronázva egy nagyon finom ebéddel!
Idézetet írta: rcwsboy - 2010. Január 29. - 11:54:03Szia! Ez a bogrács parti hol lesz pontosan? És csak repülősök mennek vagy autósok? Vagy már volt?szivesenelmennékSzia rcwsboy!Ezekre a kérdéseidre a válasz!A bogrács party Sajóörösön lesz, bárki jöhet, aki jól akarja érezni magát más modellezők társaságában egy kötetlen repülős, helis, autós, hajós napon!Ráadásul mindezt megkoronázva egy nagyon finom ebéddel!
Szia! Ez a bogrács parti hol lesz pontosan? És csak repülősök mennek vagy autósok? Vagy már volt?szivesenelmennék