Szerző Téma: I. Sajóörösi Rc Modellező nap! 2010.Május.08.  (Megtekintve 66368 alkalommal)

Nem elérhető matyaszoli

• Kamikáze
  • **
Re:I. Sajóörösi Rc Modellező nap! 2010.Május.08.
« Válasz #660 Dátum: 2010. Május 08. - 20:07:35 »

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget,hogy itt lehettem.
Jövőre ugyanitt.

djdobo

• Vendég
« Válasz #661 Dátum: 2010. Május 08. - 20:12:45 »
Igaz, hogy kicsit későn értünk a rendezvényre, de ennek ellenére jól éreztük magunkat. Sajnos mire megérkeztünk, addigra a helisek nagyobb része,már nem volt ott, de mi ketten Szilveszterrel tartottuk a frontot!  :D
Jót is repültünk, s sokan is néztek minket!
Remélem, hogy jövőre is lesz, ill. hogy jövőre többen leszünk!

Mindenkinek törésmentes repülést!

Üdv!

Nem elérhető gzax

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
  • Noszmüller Gábor Madocsa & Paks ;-)
« Válasz #662 Dátum: 2010. Május 08. - 20:14:38 »
CSatlakoznék én is az előttem szólókhoz.
Kösznöm, hogy résztvehettem, nekem nagyon bejött. :)
Igyekszem a következőre is eljutni . . .

Üdv:Noszmüller  Gábor  +36 20/345-10-74
Spectrum DX7

compcenter

• Vendég
« Válasz #663 Dátum: 2010. Május 08. - 20:15:44 »
BK EGY NAGY UP

Nem elérhető kordaz

• Kamikáze
  • **
« Válasz #664 Dátum: 2010. Május 08. - 20:34:49 »
Én egy kicsit vegyes érzelmekkel viseltettem a rendezvény iránt. Szerintem azt el kellett volna dönteni már korábban, hogy repülőnap lesz-e, vagy családi délután, mert szerintem ez utóbbi volt Sajóörösön, de biztosan csak én vagyok ilyen maradi szőrszálhasogató.

A sok néző fejetlensége természetes egy ilyen rendezvényen, de ahogy láttam sok szereplő nyakában lógott a "Rendező" feliratú cédula, azonban rendezést nem láttam tőlük.

Félre ne értse senki, nem bántásból mondom mindezeket, mert a Sajó önálló életre kelése ellenére is akik ott voltak, és szép gépeket akartak látni, jól érezték magukat.

Nagyon veszélyes és felelőtlen reptetések voltak, főleg a focipálya felett. Senki nem figyelt a másikra, a "Rendező" táblával kiemelt egyének nem szóltak a gyerekeknek, és a szülőknek sem, hogy a pálya a reptetőké.

Én konkrétan akkor hagytam abba az első és utolsó felszállásomat, amikor az amúgy is zsebkendőnyi terület felett repülve egyszer csak megjelent az égen egy cukorfelhő kis szalagokkal, valamint a pályára berohanó 20-30 kisgyermek. Itt szakadt el "az a bizonyos" nálam. Szerencsére ott volt velem Balázs, aki navigált, hogy "jobbra cukoráradat, balra gyerekek, de inkább most ne szálljak le, mert éppen mindjárt rálépek egy 2 éves csemetére."

Szóval, számomra ez a nap egy találkozó volt, de igazából egy focipályán is meg lehet ilyet rendezni, mert senki nem tudta-látta előre, hogy az eredeti helyszín kárba vész.

Egy végszó, és nem is jártatom tovább a számat:

a fel-, és leszálló pálya csak és kizárólag azé, aki reptet, azt szalaggal, vagy egyéb más dologgal el kell választani a sátraktól, emberektől, gyerekektől.

Minden elismerésem azé, aki a hátsó traktusban reptetett, a tömeg másik oldalán, azonban mivel a szántóföld nem volt éppen elég sima, valamint (főként) a nap pont szembe sütött, ez nem volt ideális.

Tisztelettel: Kordaz
70/381-0875

Nem elérhető krisz-O

• Jedi mester
« Válasz #665 Dátum: 2010. Május 08. - 20:35:17 »
Nagyon faszentos volt!
Jövőre remélhetőleg ugyanitt,de gumicsizmát hozzatok ;D ;D

sgs487

• Vendég
« Válasz #666 Dátum: 2010. Május 08. - 20:37:32 »
Köszi a meghívást, szervezés, ellátást, jól éreztem magam, jövőre kicsit későbbre kell szervezni,hátha megússzuk a májusi esőket :) Íme pár légifelvétel+egyéb

http://picasaweb.google.com/Siller.Attila/Legifoto20100508SajoorosAndornakFolott#

motyi96

• Vendég
« Válasz #667 Dátum: 2010. Május 08. - 20:40:52 »
Sziasztok!
Én is voltam, és megérte elmennem, mert sok újdonságot tudtam meg, és még a gépem is berepülték! :D Köszönöm a lehetőséget, és a berepülést is! ;)
Jövőre is megyek!
Üdv.: motyi96

Nem elérhető bedrock

• Midikloriád
  • *
« Válasz #668 Dátum: 2010. Május 08. - 20:42:09 »
Köszönöm a meghívást, jól éreztem magam!
Szép gépeket és jó repítéseket láttam.
Jól megoldottátok a gyors helyszínváltást.

Nem elérhető HC

• Jedi mester
  • Magi István
« Válasz #669 Dátum: 2010. Május 08. - 20:56:42 »
Köszönjük a lehetőséget jó volt!
A GPS koordináta elég érdekes volt, mert egy mezőn találtuk először magunkat, néhány tehén térsaságában (bár volt egy nyomtatott "RC-Találkozó" felirat, de más senki)!  ::)
Hamar úrrá lettünk a helyzeten és megtaláltuk a tényleges találkát!  ;D

Képekben a tali: http://rc-miskolc.emiter.hu/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=10%3Asajooros2010&Itemid=71 ;)

Bárándi Buggys

• Vendég
« Válasz #670 Dátum: 2010. Május 08. - 21:14:43 »
Köszönöm a lehetőséget !
Nagyon jól éreztem magam anak ellenére hogy az eredeti hejszin nem váltbe de nagyon jó volt sok új emberkékkel ismerkedtem meg nagyon jóvolt !
A következő repnapra is szivesen el megyek !!
Üdv

carryboy

• Vendég
« Válasz #671 Dátum: 2010. Május 08. - 21:20:55 »
Köszi mindent,nagyon jól éreztem magam,a kaja is finom volt,remélem lesz még repnap,és ott lehetek. ;)

Nem elérhető franyesz

• Midikloriád
  • *
« Válasz #672 Dátum: 2010. Május 08. - 21:28:19 »
Én is köszönöm ezt a csodálatos napot ;D
A "körülmények" ellenére is nagyon jó volt.
Remélem lesz még sok ilyen ;)
Ha elölről kezdhetném a modellezést, ugyanazokat a hibákat követném el, csak sokkal korábban.

Bárándi Buggys

• Vendég
« Válasz #673 Dátum: 2010. Május 08. - 21:33:42 »
Üdv !
Matyi örültem hogy megismerhettelek és a családodat is autóztunk egy jóót igaz ti egy kicsit keveset tudtatok szervó gondok miatt de azért jóó volt !
Az msn címed majd küld el priv-be !
Egy kérdés valaki át tudná nekem küldeni azokat a képeket amit a gs racing cl buggyról készültek egy nagyon koszos suzuki mellet volt a buggy előrre is köszönöm !!!
üdv

Nem elérhető Pintyoke

• Jedi moderátor
  • Jedi mester
  • Budapest M5-M0 KÖRNYÉKE
« Válasz #674 Dátum: 2010. Május 08. - 21:46:35 »
Nagyon Jó  tali volt! :-) köszönjük!  Pityőke+ 4 fő :-)  A barátaim áradoztak.. :-) mint a Sajó :-D Egész úton hazafelé be sem állt a szájuk... ezt még meg is eszéltük miután megérkeztünk.. :-) Örülök, hogy személyesen is találkozhattam az itt csevegőkkel.  ;D