Sziasztok!
Ötletnek egyik sem rossz!

Csak hát a megvalósítással lesznek sokunknak gondja, azaz az Magyarország lakosságának 85% -nak.
Azoknak akik éppen annyit keresnek, (ha keresnek és nem munka nélküli) hogy a számlákat még betudják fizetni és csak az alapvető élelmiszerekre költenek már csak.
Azok is kilátástalan helyzetben vannak már akiknek még elég jónak mondható munka helyük és fizetésük van, de már elfogyott a megtakarítása is. Mint tudjátok Én vidéken lakom és a környezetemben már előfordul olyan TVK-ás dolgozó akinek a fizetése nem elég a megélhetéshez pedig nem dohányzik, nem iszik csak nevel 2 gyermeket.
Mert vett hitelre még anno 2-3 évvel ezelőtt egy Suzukit mert már a 15 éves Skoda kirohadt a család alól, abban a tudatban hogy TVK-ás fizetéséből kitudja fizetni a futam idő végére mire 10 éves lesz az autó.
Most már egyre több olyan is van aki az élelmiszert felíratja a kis falukban a boltokban.
De mi lesz azokkal nagyvárosi emberekkel ha majd őket is eléri a mély szegénység?

Ők nem mondhatják majd a egyik nagy bevásárlóközpont pénztárosának sem azt, írd fel légy szíves majd fizetéskor rendezzük!

Mi lesz itt srácok?

Akik a parlamentben vannak, voltak azok épp ésszel gondolkodnak, cselekszenek?

Ha én látom vagy érzem rosszul, akkor ezek szerint én nem vagyok épp eszű.....

Amit most leírtam azt nem beszámítható állapotomban tettem!