Idézetet írta: BK_Attis - 2010. November 02. - 22:31:30Felhívom minden kedves fórumozó figyelmét arra, hogy amennyiben a legaktívabb 10 fórumozó közzé kerülsz akkor a három havonta megtartandó sorsoláson részt veszel. A sorsoláson több ajándékot fogunk kisorsolni a 10 legaktívabb fórumozó között!Kritérium: Értelmes és tartalmas téma indítás és hozzászólások!Üdv.: BK_AttisEgy el nem hanyagolható dolog, személy szerint én még egy fórumot sem tudok vagy láttam ahol jutalmazzák az aktivitást! A következő sorsolás Legaktívabb Fórumozók: 2011. Január 22. Bárki nyerhet ha csak egy kicsit is aktív!
Felhívom minden kedves fórumozó figyelmét arra, hogy amennyiben a legaktívabb 10 fórumozó közzé kerülsz akkor a három havonta megtartandó sorsoláson részt veszel. A sorsoláson több ajándékot fogunk kisorsolni a 10 legaktívabb fórumozó között!Kritérium: Értelmes és tartalmas téma indítás és hozzászólások!Üdv.: BK_AttisEgy el nem hanyagolható dolog, személy szerint én még egy fórumot sem tudok vagy láttam ahol jutalmazzák az aktivitást! A következő sorsolás Legaktívabb Fórumozók: 2011. Január 22.
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. November 16. - 21:46:12Idézetet írta: BK_Attis - 2010. November 02. - 22:31:30Felhívom minden kedves fórumozó figyelmét arra, hogy amennyiben a legaktívabb 10 fórumozó közzé kerülsz akkor a három havonta megtartandó sorsoláson részt veszel. A sorsoláson több ajándékot fogunk kisorsolni a 10 legaktívabb fórumozó között!Kritérium: Értelmes és tartalmas téma indítás és hozzászólások!Üdv.: BK_AttisEgy el nem hanyagolható dolog, személy szerint én még egy fórumot sem tudok vagy láttam ahol jutalmazzák az aktivitást! A következő sorsolás Legaktívabb Fórumozók: 2011. Január 22. Bárki nyerhet ha csak egy kicsit is aktív! Nincs messze a időpont!
mi a díjazás?!
Mintha valahol olvastam volna
Sajna már csak a második vagyok ma, mivel pintyőke denevér, így ő 1 kor írta, de én most megteszem: Izgulok!!!
Idézetet írta: eduardo - 2011. Január 22. - 08:17:13Sajna már csak a második vagyok ma, mivel pintyőke denevér, így ő 1 kor írta, de én most megteszem: Izgulok!!!Munkaközi szünetemben írtam denevér... vazz