Szia.Gzax nem akrok bele szólni csak érdekel a szárny főtartó része ,hogy oldod meg csak így egyszerűen. Mert így képen keresztül nem valami biztató. Azt tudnod kell,hogy a gép súlya és a szárny felületed elég nagy.Így a szárny nehogy össze tapsoljon a levegőben.
Alul felül kap lécet (fenyő) a borda a legszélesebb résznél. Ezenkívül alul felül dobozolva lesz a belépő él a hossz merevítőkig. (egy kicsit tovább is mivel nem vágtam le a túl lógó 2 cm-t.
Remélem bírni fogja. Legközelebb mérek egy súlyt, talán lehet majd egy közelit saccolni a végső súlyra.
Sajnos építettem már tapsóló szárnyat 3 is. az egyik az első gépemen volt. A másik 2-t nemrég követtem el.
Az egyik habszárnyas gép volt amit egy icipici motorhoz építettem aztán később rátettem egy 3x akkora mocit és egy dupla méretű akut.
az utolsó ballépés egy balsa építésű szárny volt amit egy sérülés után nem javítottam ki maradéktalanul.
Eltört a felső torzió és nem vettem észre és úgy maradt. Majdnem agyon csapott.

Ehhez képest ezt a szárnyat jóval erősebbre építem. Plusz kap a felső tartó és az alsó tartó közé merevítőt, hogy ne tudjon meg nyekleni. Egyszerűsítettem néhány dolgot de a főbb dolgokhoz és a formához ragaszkodom.