Sziasztok!
Szeretnék bejelentkezni, beköszönni, mint új SLASH 4x4 VXL tulaj.
2010.10.23 óta nyúzom a gépet, Pécsett és környékén, legfőképpen a pogányi off-road RC pályán.
Volt pár nagyobb borulás 6-10-es szaltó, mindenféle póban földbecsapódás, de eddig bírja.
Az első rosszabb érkezéskor elkezdett valami surrogó hangot adni, szétszedtük, hátsó diffit kipucoltuk és 100.000-es silicone olajjal feltöltöttük, újra összeraktuk, kicsi surrogás maradt, de ez abból ered, hogy a kardán, illetve a csúszókuplung tengelye is kaphatott, mert nagyon picit üt.
Jelenleg 5200mAh 2S 30-40C-s akksival hajtom, de hamarosan jön egy 3S-es azzal is kipróbálom.
A kasztni 8 használat után kezdte elengedni magát, letört belőle darab hátul az ütköző résznél, illetve néha az első ütközőrács képes beugrani a burkolat alá (rosszabb ugratások eredményeképp).
Összességében nagyon-nagyon elégedett vagyok a géppel, azt gondolom nincs még egy ilyen gép (vagy kevés, vagy nem tudok róla), ami ennyi mindent kibírna, ezért is választottam ezt.
Bármilyen tippet, tanácsot, trükköt szívesen veszek a géppel kapcsolatban, akár fejlesztés, akár karbantartás.
Karbantartás nálam újabban úgy néz ki (mivel ált. sáros a pálya), hogy otthon kád, és langyos vízzel mindent szépen lepucol, aztán gyorsan szétkap eleje, hátulja és hajszárítóval pikk-pakk megszárítom a csapágyak körül, majd ellenőrzöm, hogy nem akadnak-e. A motor rozsdásodásáról nem tudok nyilatkozni, azt még nem kaptam szét, de azt is szárítózom. Ezzel a művelettel egyrészt patyolat lesz a gép, másrészt spórolok szerintem 1-2 órát. Az elején még óvatoskodtam a pucolással, szétszed és darabonként mindent, de az horror, nagyon hamar meguntam, hogy 2-3 óra játék után ugyan ennyi, ha nem több takarítás.

Videózás már volt, on-board másik géppel (HPI BLITZ), amivel csináltunk üldözős és kergetős vidit, ha lesz időm megvágom és felteszem, nagyon jók lettek.
Üdv minden SLASH-esnek!!!
Tóth Gergely Dániel