Hy
Engem ver a sors ezzel a géppel!
Hosszú idő után volt egy kis időm foglalkozni vele. Egy új orrburkolat faragása után és súlypon állítás után, próba gurulás.
Nagyon faint. Gig gázadás és már repül is a prop !

Biztos régi volt a gumi

!
Próba 2: Gis gázadás gumi nyekk.... "agyvérzés közeli állapot" - új gumi.
próba 3: rövid gurulás után levegőbe ugrott és szépen húzott a föld felett vagy 5 métert, gumi megint nyekk!
Na ekkor olyanokat mondtam amikre nem vagyok büszke és nem is írnám le mert úgyis cenzúráznom kellene magam

Megint új gumi. Persze a propot minden alkalommal átnézegettem hátha az vágja el de nem.
Próba 4: Még a gurulási fordulatig sem pörgettem fel a motort amikor a nyitott alukapuk között oltári csattogással pattogni kezdett valami. Na persze a prop megin önálló mutatványba kezdett és repült. Már azon gondolkodom, hogy teszek rá vezérlést és kell a francnak repülőgép!
Szóval nézem a gépet és a propsaver tengelyestől eltűnt ! Úgy leszakadt a tengelyel együtt, hogy csak a hült helye maradt!
-"ekkor már határán voltam erősen az elmebajnak és csak egy hajszálon múlott hogy nem rugtam atomjaira mint a rózsaszín bárómat...

"
Ma már nem idegesítem magam tovább de ha holnap lesz egy kis időm akkor tengelycsere és up!