Idézetet írta: BK_Attis - 2010. November 26. - 10:06:59Idézetet írta: BK_Attis - 2010. November 24. - 20:43:57Sziasztok!Már a jövő évre gondolva tesszük fel ezt a fontos kérdést nektek. Ha van elképzelésed és szívesen el is jönnél, szavazz! Szavazzatok! Szerintem még kell egy pár szavazat, hogy eldőljön mikor kerüljön megrendezésre!
Idézetet írta: BK_Attis - 2010. November 24. - 20:43:57Sziasztok!Már a jövő évre gondolva tesszük fel ezt a fontos kérdést nektek. Ha van elképzelésed és szívesen el is jönnél, szavazz! Szavazzatok!
Sziasztok!Már a jövő évre gondolva tesszük fel ezt a fontos kérdést nektek. Ha van elképzelésed és szívesen el is jönnél, szavazz!
Kell még a szavazat!
Voksoltam!
Lehet hogy félreérthető volt és csak azok szavaztak, akinek hajója is van? Ha vízpartra megyünk, lehetne hidroplán is. Meg a szokásos bratyizás
Nekem a Június volna jó.
Remélem összejön, tök mindegy mikor lesz. A TT Victoria már a munkapulton, igaz még darabokvan, de hamar összedobom.
Idézetet írta: Pé - 2011. Január 25. - 13:40:03Remélem összejön, tök mindegy mikor lesz. A TT Victoria már a munkapulton, igaz még darabokvan, de hamar összedobom.Az már tuti hogy lesz!
Sziasztok!Hogy biztos legyek a megfelelő megrendezési dátumban, még szavazzatok!