Hááááát, lehet!Mai napon is nagyon sokan jöttük össze, ismételten jó volt mai is autózni egy ilyen jó társaságban! Remélem a következő alkalommal a hiányzók is eljőnek majd malacostól!
Idézetet írta: BK_Attis - 2011. Március 05. - 22:11:17Hááááát, lehet!Mai napon is nagyon sokan jöttük össze, ismételten jó volt mai is autózni egy ilyen jó társaságban! Remélem a következő alkalommal a hiányzók is eljőnek majd malacostól! vártam hogy megidézel valahogy
Van akinek mindíg malaca van....
Mikor lesz mar odairva pirossal, hogy:Ne felejtse a tiszta szonyegre valo gumi vagy szivacskereket otthon senki!
Sziasztok!Az következő terem autózás dátuma: 2011.03.19-én 14.00 - 18.00-ig az Tiszaújvárosban az Eötvös gimnázium tornacsarnokában!Bejárat a víztorony felőlNe felejtse el senki, tiszta váltó vagy torna cipő használata kötelező!
Idézetet írta: BK_Attis - 2011. Március 10. - 13:20:50Sziasztok!Az következő terem autózás dátuma: 2011.03.19-én 14.00 - 18.00-ig az Tiszaújvárosban az Eötvös gimnázium tornacsarnokában!Bejárat a víztorony felőlNe felejtse el senki, tiszta váltó vagy torna cipő használata kötelező! tudjátok mi a poén ? hogy nekem a 19.-e k.rvára munkanap ... mivel a 14.-e hétfő munkaszüneti nap