Véleményem szerint is valamit fejleszteni kellene!
- Egyrészt gyors a pálya, mert nincs elég lassító elem beépítve.
- Állandóan szétszedjük, átalakítjuk.
- A bójákat nem lehet úgy leragasztani, hogy az tartósan a helyén maradjon.
- Törjük egymást és ennek oka egyrészt az, hogy nincs ami megfogja az autót ha kicsúszik, másrészt gyors a pálya a kevés kanyar miatt.
A tűzoltó tömlő ideiglenes megoldásnak jó volt, de nem igazán működik.
Az látszik, hogy ez a terem autózás egy állandó dolog. Tavaly is az volt , az idén is az, és jövőre sem lesz másképpen!
Pistivel beszélgettünk és az a véleményünk, hogy kevés pénzből lehetne megfelelő pálya elválasztó elemeket készíteni.
Venni kell 60mm átmérőjű szennyvíz csövet, ami azt hiszem 2 méteres és félbe kell vágni. Így 4m jön ki egy szálból.
Ezeket egymásba illeszthetőre kell készíteni, hogy egy láncot alkossanak, de bármikor szétszedhetőek lehessenek.
Így eléggé variálható lenne.
A bóják helyett, meg műanyag tányérok kellenek, hogy ha neki is megyünk átcsússzon rajta, ne fogja meg az autót.
Szerintem az egész kivitelezhető 15E forintból és egy hétvége alatt elkészíthető! Vagy a szervezők, vagy mi álljuk a beruházást, mindegy, találjunk ki valamit.
Az is biztos, hogy minden alkalomra be kell szerezni egy rendes tekercs ragasztó szalagot, mert csak az ér valamit.
Ha van saját pálya elválasztó elemünk, nem kell hurcolászni, kölcsönkérni, mert szerintem lehetne a suliban tartani.
Esetleg legközelebb szánjunk már az autózás előtt 10 percet egy megbeszélésre ahol eldöntjük, hogy mi legyen.
Lehet, hogy csak én vagyok így vele, de egy kicsit untam már az autózást a vége felé.