Szerző Téma: Turnigy 9X 9Ch Transmitter w/ Module & 8ch Receiver  (Megtekintve 30139 alkalommal)

batali

• Vendég
Re:Turnigy 9X 9Ch Transmitter w/ Module & 8ch Receiver
« Válasz #75 Dátum: 2011. December 19. - 17:27:56 »
Saját tapasztalat!

A háttér világítás (90mAh) eléggé problémás lehet ha fixre van kapcsolva és állandóan működik.
Ez csak akkor gond, ha egész napos használatban az adó és nagyobb hideg esetén használjuk.

Viszont akkor gond.

Nem elérhető sterby

• Jedi
« Válasz #76 Dátum: 2011. December 19. - 18:30:41 »
Nekem 800mAh akksi van benne, most hogy hideg van már havonta egyszer is tölteni kell. Szerintem egyáltalán nem gond.

Nem elérhető vadász

• Jedi mester
  • Lakhely:Kengyel
« Válasz #77 Dátum: 2011. December 19. - 19:27:23 »
Sziasztok!
Tervezem én is egy ilyen rádiónak a vételét, a topic sokat segített a döntésben! Most már biztos hogy a következő beruházásom a modellezésbe ez a táv. lesz.
Üdv:Vadász
 ;)
Canary sport-40, Curare, Park Master, Ultron, Yak-54, S-bach, GS Racing, Phoenix 2000, Zephyr

Nem elérhető HC

• Jedi mester
  • Magi István
« Válasz #78 Dátum: 2011. December 19. - 19:27:28 »
Saját tapasztalat!

A háttér világítás (90mAh) eléggé problémás lehet ha fixre van kapcsolva és állandóan működik.
Ez csak akkor gond, ha egész napos használatban az adó és nagyobb hideg esetén használjuk.

Viszont akkor gond.

90mA? Legközelebb megmérem, mert eléggé nagynak tűnik...  :o

Nem elérhető HC

• Jedi mester
  • Magi István
« Válasz #79 Dátum: 2011. December 19. - 19:29:55 »
Sziasztok!
Tervezem én is egy ilyen rádiónak a vételét, a topic sokat segített a döntésben! Most már biztos hogy a következő beruházásom a modellezésbe ez a táv. lesz.
 ;)

Javaslom ezt is nézd meg:
http://rc-miskolc.emiter.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=148&Itemid=135

Azt hiszem sikerült remek támogatást adnom ehhez a cucchoz (pedig nem is kapok belőle részesedést..).  ::)

Nem elérhető vadász

• Jedi mester
« Válasz #80 Dátum: 2011. December 19. - 19:49:54 »
Sziasztok!
 ;)

http://rc-miskolc.emiter.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=148&Itemid=135

Azt hiszem sikerült remek támogatást adnom ehhez a cucchoz (pedig nem is kapok belőle részesedést..).  ::)

Na most jól megingattál! Ez a rádio hol és mennyiért szerezhető be? Ill. a vevő milyen árban van hozzá?
Válaszod előre is köszönöm!
Canary sport-40, Curare, Park Master, Ultron, Yak-54, S-bach, GS Racing, Phoenix 2000, Zephyr

Nem elérhető wagzo

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
« Válasz #81 Dátum: 2011. December 19. - 19:57:16 »
Sziasztok!
Én itt tettem rendelésbe, mert szerintem itt a legolcsóbb:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewitem.asp?idproduct=8991

39,99 + 23.59 USD ( szállítása ) az ára, csak sajnos most nincs  :(

itt a modul( úgy gondolom ez kell mellé):
https://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=14353

16 USD

a kettő együtt eljön a 24 USD postaköltséggel

Buddy 380 - Futaba T8J

Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon.

"A megbocsátás nem változtat a múlton, de a jövőt meghosszabbítja."

Nem elérhető HC

• Jedi mester
  • Magi István
« Válasz #82 Dátum: 2011. December 19. - 20:13:35 »
Sziasztok!
 ;)

Na most jól megingattál! Ez a rádio hol és mennyiért szerezhető be? Ill. a vevő milyen árban van hozzá?

Megingattalak?! Szerintem meg épp ellenkezőleg! jelenleg ettől jobb választás nincs a föld nevű planétán! :)
Mint lentebb írják, a HK-tól nincs olcsóbb! A FrSky telemetriával meg verhetetlen (mind árban, mind szolgáltatásban)!
Kicsit keress rá a netten...

Nem elérhető vadász

• Jedi mester
« Válasz #83 Dátum: 2011. December 19. - 20:20:58 »
Sziasztok!
 ;)

Megingattalak?! Szerintem meg épp ellenkezőleg! jelenleg ettől jobb választás nincs a föld nevű planétán! :)
Mint lentebb írják, a HK-tól nincs olcsóbb! A FrSky telemetriával meg verhetetlen (mind árban, mind szolgáltatásban)!
Kicsit keress rá a netten...

Köszi az infót! Később még majd kereslek a kérdéseimmel ha nem haragszol meg.   ;)

Nem elérhető HC

• Jedi mester
  • Magi István
« Válasz #84 Dátum: 2011. December 19. - 20:23:52 »
Ok!

batali

• Vendég
« Válasz #85 Dátum: 2011. December 22. - 09:13:41 »
Saját tapasztalat!

Viszont akkor gond.

90mA? Legközelebb megmérem, mert eléggé nagynak tűnik...  :o

Innen vettem az adatot, nem mértem. ::)

batali

• Vendég

batali

• Vendég
« Válasz #87 Dátum: 2011. December 22. - 09:19:02 »
Nekem 800mAh akksi van benne, most hogy hideg van már havonta egyszer is tölteni kell. Szerintem egyáltalán nem gond.

Nekem a távban 8 db Eneloop 2000mAh-s akku van. A verseny előtti napot a táv a kocsiban töltötte kemény mínusz fokokban . Másnap szintén erős hidegben, kb. délben csipogott, hogy neki elege van. Az tény, hogy ez elég ritka használati mód.

Semmi bajom ezzel az adóvevővel, szerintem remek. ;)

Nem elérhető HC

• Jedi mester
  • Magi István
« Válasz #88 Dátum: 2011. December 22. - 09:19:59 »
Értem, kicsit sokallom, majd azért meg is fogom mérni (1×, ha valamiért szét kell szednem a rádiót).

Nem elérhető czira

• Jedi
« Válasz #89 Dátum: 2011. December 22. - 09:36:03 »

Nekem a távban 8 db Eneloop 2000mAh-s akku van. A verseny előtti napot a táv a kocsiban töltötte kemény mínusz fokokban . Másnap szintén erős hidegben, kb. délben csipogott, hogy neki elege van. Az tény, hogy ez elég ritka használati mód.

Semmi bajom ezzel az adóvevővel, szerintem remek. ;)

Nem lehet hogy az akksijaid kezdenek meghalni? Az a baj ezekkel a 'ceruzaelemekkel', hogy NiMH, azoknál pedig ha nincsenek teljesen lemerítve előjön a memóriaeffektus. Szerintem érdemes adóakksit tenni bele, LiFe/LiPo/LiIon, rá lehet tölteni bármikor, elhanyagolható a memóriaeffektus.
Nekem 1:10es robbanós autónál volt ugyanez, a vevőhöz kellett 4db ceruza akksi, pár hónap alatt tönkrementek.
TRF (Fijon) 416 MDF, TRF 416WE, Tamiya TB-03, Tamiya DF-03